Super League 2: Στις 5-6 Νοεμβρίου η σέντρα της νέας σεζόν - Στο Νότιο Ομιλο η ΑΕΚ Β'

Super League 2: Στις 5-6 Νοεμβρίου η σέντρα της νέας σεζόν - Στο Νότιο Ομιλο η ΑΕΚ Β'
Photo Credits: INTIME

Η απόφαση του Δ.Σ. της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Σαββατοκύριακο 5/6 Νοεμβρίου θα γίνει η σέντρα της Super League 2, σύμφωνα με όσα αποφάσισε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της λίγκας, με την ΑΕΚ Β’ να συμμετέχει στο Νότιο Όμιλο.

Όπως αναμενόταν μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Super League 2 το Διοικητικό Συμβούλιο της λίγκας που διεξήχθη την Τετάρτη (12/10) την έναρξη του νέου πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 5/6 Νοεμβρίου.

Άλλωστε πριν από τις 25 Οκτωβρίου η ΕΕΑ δεν μπορούσε να ελέγξει τους φακέλους των τριών ομάδων που πήραν τελευταίες το εισιτήριο για τη Superleague 2, συγκεκριμένα του ΠΑΟ Ρουφ, της Ηλιούπολης και του Ηρακλή Λάρισας.

Στο Δ.Σ. έγινε δεκτό το αίτημα του Διαγόρα Ρόδου να πάει στον Βόρειο Όμιλο, καλύπτοντας το κενό της Ξάνθης και στη συνέχεια έγινε κλήρωση και η Ηλιούπολη πήρε τη θέση της ομάδας της Ρόδου στον Νότιο Όμιλο, με τον ΠΑΟ Ρουφ να παίρνει εκείνη του Εργοτέλη.

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της Super League 2
Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, το οποίο έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Μετά τη γνωστοποίηση από την ΕΠΟ για τον προβιβασμό των τριών ομάδων από τη Γ Εθνική και την ενημέρωση της Ε.Ε.Α. για τον έλεγχο φακέλων των νέων μελών, αναβάλλει την έναρξη του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 για τις 6 Νοεμβρίου 2022.

2) Κατόπιν αιτήματος της ίδιας ΠΑΕ και ομόφωνης ψήφισής του από το σώμα, η ΠΑΕ Διαγόρας θα αγωνίζεται στην τρέχουσα περίοδο, στον Α Όμιλο του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 ακολουθώντας το πρόγραμμα της ΠΑΕ Ξάνθη που αποχώρησε.

3) Ο Ηρακλής Λάρισας που θα αγωνιστεί επίσης στον Α Όμιλο, θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του Εκπροσώπου Γ Εθνικής, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας.

4) Για τον Β Όμιλο και σε κλήρωση που διεξήχθη στο συμβούλιο ανάμεσα στους προβιβασθέντες από τη Γ Εθνική, η Ηλιούπολη θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της ΠΑΕ Διαγόρας ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ της ΠΑΕ Εργοτέλης που αποχώρησε.

5) Το πρωτάθλημα της Κ19 θα ξεκινήσει επίσης στις 6 Νοεμβρίου 2022, χωρισμένο στους υπάρχοντες δυο ομίλους και ακολουθώντας το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Πλέον οι δύο όμιλοι διαμορφώνονται ως εξής:

Μετά τις τελευταίες αλλαγές και τις προσθήκες των νέων ομάδων ας δούμε πως διαμορφώνονται οι δύο όμιλοι:

ΒΟΡΡΑΣ: Απόλλων Λάρισας, ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, ΠΑΟΚ Β, Παναθηναϊκός Β, Απόλλων Πόντου, Αν.Καρδίτσας, Πανσερραϊκός, Ηρακλής, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Μακεδονικός, Βέροια, Ηρακλής Λάρισας, Διαγόρας

ΝΟΤΟΣ: Χανιά, ΟΦ Ιεράπετρας, Αιγάλεω, Επισκοπή, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Ηρόδοτος, Κηφισιά, ΑΕΚ Β, Ολυμπιακός Β, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Προοδευτική, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ.

 

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X