ΑΕΚ: Με Σιντιμπέ δεξιά η δοκιμή της άμυνας

ΑΕΚ: Με Σιντιμπέ δεξιά η δοκιμή της άμυνας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ατρόμητο την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα σήμερα το πρωί έκανε μία πρώτη «εισαγωγή» στο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Αργεντίνος κόουτς της Ένωσης δούλεψε πολύ σε ασκήσεις με πρέσινγκ και σήμερα, αλλά στο τέλος της προπόνησης έκανε έκανε ένα μίνι δίτερμα. Και εκεί επέλεξε 4άδα στην άμυνα με άρωμα βασικών… Αριστερά στην άμυνα ήταν ο Μιλάντ Μοχαμάντι, στα στόπερ ο Ντομαγκόι Βίντα με τον Άρολντ Μουκουντί και δεξιά ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ο Γάλλος είναι εμφανώς πλέον σε καλή κατάσταση και περιμένει να αποκτήσει ρυθμό πια μέσα από τα επίσημα παιχνίδια.

Και δεν αποκλείεται να τον δούμε βασικό την Κυριακή απέναντι στον Ατρόμητο, στην θέση του Λάζαρου Ρότα που πάει καλά αλλά δεν είναι μπακ επιπέδου ΑΕΚ. Και αργά ή γρήγορα θα μπει ο Γάλλος βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας.

Για τις υπόλοιπες θέσεις της 11άδας σύμφωνα με όσα έδειξε ο Αλμέιδα στο μίνι δίτερμα, δεν αναμένεται να κάνει άλλες αλλαγές.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X