Γιοβίσεβιτς: «Ο Αντσελότι μου είπε ότι αξίζαμε να κερδίσουμε»

Γιοβίσεβιτς: «Ο Αντσελότι μου είπε ότι αξίζαμε να κερδίσουμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γκολ του Αντόνιο Ρούντιγκερ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε στη Ρεάλ Μαδρίτης την ισοπαλία (1-1) και τελικά την πρόκριση στους «16» απέναντι σε μια ψυχωμένη Σαχτάρ Ντόνετσκ που «άγγιξε» τη νίκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των Ουκρανών, Ίγκορ Γιοβίσεβιτς, ανέλυσε το ματς κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης κι αποκάλυψε ότι ο τεχνικός της «βασίλισσας» Κάρλο Αντσελότι, του είπε πως η Σαχτάρ άξιζε τη νίκη.

«Είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Παίξαμε ένα υπέροχο παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Μου το είπε κι ο Αντσελότι. Μπορέσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα καλά, να διορθώσουμε πράγματα που δεν μας βγήκαν στο Μπερναμπέου. Ήμασταν πολύ κοντά στο να νικήσουμε, αλλά αυτό είναι άθλημα και πρέπει να το αποδεχτούμε. Φυσικά υπάρχει θλίψη, είναι φυσιολογικό. Αν πριν από τρεις μήνες μας έλεγαν ότι μπορούμε να φέρουμε ισοπαλία ενάντια στη Ρεάλ, δεν θα το πιστεύαμε. Αλλά έτσι είναι. Ήμασταν σχεδόν τέλειοι, με την μπάλα και τη χωρίς μπάλα».

Ο κόουτς της Σαχτάρ δήλωσε επίσης υπερήφανος για τους παίκτες του και τόνισε πως: «έδειξαν από τί είναι φτιαγμένοι. Ήταν πολύ δύσκολες στιγμές, πολύ περίπλοκες μέρες. Η ισοπαλία κόντρα στη Ρεάλ και το τελικό αποτέλεσμα που μας λυπεί είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε πολύ περήφανοι. Έτσι νιώθω, όχι χαρούμενος, αλλά πολύ περήφανος. Παίξαμε και τρέξαμε για τον ουκρανικό λαό. Πριν από τρεις μήνες κανείς δεν μας έδινε πιθανότητες και δείτε το παιχνίδι που παίξαμε»

«Ο ουκρανικός λαός είναι μαχητής, όπως αυτή η ομάδα. Αυτό που βιώθηκε στο γήπεδο ήταν συναρπαστικό. Κανείς δεν αφαιρεί αυτό το αίσθημα ενότητας. Έχεις το αίσθημα ότι έχασες δύο βαθμούς επειδή το γκολ ήρθε αργά, αλλά σκοράραμε και στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου. Αλλά το παιχνίδι ήταν υπέροχο, από όλους μας. Το να παίζεις έτσι απέναντι στους καλύτερους στον κόσμο στο Champions League σε κάνει να πιστεύεις ότι έχουμε ένα καλό μέλλον. Απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτο του αγώνα, εκτός από το τέλος», πρόσθεσε.

Ενώ αποκάλυψε ότι: «Ο Αντσελότι ειναι σημείο αναφοράς, μου είπε στο τέλος ότι αξίζαμε να κερδίσουμε. Είναι ένας από τους καλύτερους, έναπαράδειγμα για μένα. Μου είπε ότι του άρεσε πολύ η ομάδα μου και ότι έχουμε πολλές πιθανότητες για να προκριθούμε»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X