Αντσελότι: «Δεν παραδινόμαστε ακόμα κι όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά»

Αντσελότι: «Δεν παραδινόμαστε ακόμα κι όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το γκολ του Αντόνιο Ρούντιγκερ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ρεάλ Μαδρίτης, απέφυγε την ήττα από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, στην Βαρσοβία, για την 4η αγωνιστική του Champions League, ενώ ταυτόχρονα, προκρίθηκε στους «16» της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Και μιλώντας λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Κάρλο Αντσελότι, στάθηκε ακριβώς στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν τα παρατάνε ποτέ.

«Ο Ρούντιγκερ, έχει μια αρκετά μεγάλη πληγή στο μέτωπό του, αλλά δεν πειράζει, είναι καλά. Ηθελε να μείνει στο γήπεδο, δεν κατάλαβε ότι τραυματίσθηκε. Οπότε νομίζω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό», σχολίασε ο Ιταλός προπονητής των Μαδριλένων και πρόσθεσε:

«Αποδείξαμε για άλλη μια φορά, ότι δεν παραδινόμαστε ποτέ, ακόμη και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Παίξαμε πολύ άσχημα σήμερα (σ.σ. εχθές), αλλά ακόμη κι όταν συμβαίνει αυτό, δεν τα παρατάμε, παλεύουμε μέχρι το τέλος. Γιατί παίξαμε τόσο άσχημα; Συμβαίνει μερικές φορές. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Το παιχνίδι έγινε περίπλοκο όταν δεχθήκαμε το γκολ, υποφέραμε από τις αντεπιθέσεις τους. Αλλά η θετική πλευρά ,είναι ότι δεν παραδινόμαστε ποτέ. Και προκριθήκαμε στους 16. Γιατί μόνο οι ομάδες που προκρίνονται στην φάση των 16, μπορούν να κατακτήσουν το Champions League».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X