Ο Μαρινάκης θέλει... Κλάτενμπεργκ για πάντα - Η προοπτική για εξαετές συμβόλαιο με την Super League

Super League: Οι παρατηρήσεις του Κλάτενμπεργκ από την 3η αγωνιστική
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την παραμονή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην κεφαλή της επαγγελματικής διαιτησίας για έξι χρόνια θέλει ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η Λίγκα προορίζει τον Άγγλο αρχιδιαιτητή να αναλάβει τα ηνία της επαγγελματίας διαιτησίας, χωρίς μάλιστα να υπάρχει πουθενά ο σημερινός αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ.

Όπως αναφέρει η “Live Sport”, στο άρθρο 7 του καταστατικού της ΑΕ “Επαγγελματική Διαιτησία Ποδοσφαίρου”, αναφέρεται ότι “η εταιρεία διοικείται από μονομελές Διοικητικό Όργανο (Σύμβουλος – Διαχειριστής) που εκλέγεται από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας για θητεία 6 ετών. Σύμβουλος – Διαχειριστής ορίζεται ο MARK CLATTENBURG”.

Τη δεδομένη στιγμή πάντως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος δεν συζητάει το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί η επαγγελματική διαιτησία στη SL 1, ενώ η Λίγκα από την πλευρά της ευελπιστεί ότι θα την πάρει από τα χέρια της Ομοσπονδίας με υπουργική απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη που θα εκδοθεί την τρέχουσα περίοδο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X