Γκουαρδιόλα: «Γιατί είναι τόσο δύσκολο να πάρουμε το Champions League; Γιατί υπάρχει η Ρεάλ» (VIDEO)

Γκουαρδιόλα: «Η Μάντσεστερ Σίτι έχει έτοιμο το πλάνο μετά την αποχώρησή μου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δέχθηκε ερώτηση-έκπληξη από δημοσιογράφο της δανικής τηλεόρασης αναφορικά με το γιατί η Σίτι δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει το Champions League και απάντησε… αφοπλιστικά, ρίχνοντας το «φταίξιμο» στην ύπαρξη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι θα σηκώσει την κούπα με τα μεγάλα αυτιά δεν έχει έρθει ακόμη, παρά τις γενναίες επενδύσεις των ιδιοκτητών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την υπέρ-ομάδα που έχει χτίσει στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ίσως φέτος να είναι η χρονιά της, έχοντας στις τάξεις της το απόλυτο επιθετικό «όπλο» που λέγεται Έρλινγκ Χάαλαντ. Προς το παρόν, όμως, οι Πολίτες πορεύονται με το βάρος των διαδοχικών αποκλεισμών στ’ «αστέρια» επί Πεπ Γκουαρδιόλα και ο Καταλανός τεχνικός ξέρει πολύ καλά ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει γευτεί ακόμα το νέκταρ της ευρωπαϊκής κορυφής ως τεχνικός των Σίτιζενς.

Μιλώντας στη δανική τηλεόραση μετά το 0-0 της Σίτι στην έδρα της Κοπεγχάγης, ο Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για τους λόγους που κρατούν πίσω τους πρωταθλητές Αγγλίας στο Champions League και δεν τους έχουν επιτρέψει να κατακτήσουν το τρόπαιο. Και η απάντησή του ήταν η… Ρεάλ Μαδρίτης.

«Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το κατακτήσουμε; Γιατί υπάρχει η Ρεάλ», δήλωσε στον φακό του «Viaplay», δείγμα ότι πόνταρε πολλά την περασμένη σεζόν όταν και διατηρούσε στα χέρια της την πρόκριση στον τελικό μέχρι το 89′ αλλά «προδόθηκε» από δύο γκολ των Μαδριλένων στο φινάλε, στη ρεβάνς του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» που οδηγήθηκε στην παράταση.

@viaplaysportdk Pep Guardiola havde et helt klart svar til vores reporter 😎😎 Se med fra kl. 17.30 på Viaplay og TV3+ #championsleague #fckmci #viaplaydk ♬ original sound – Viaplaysportdk

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X