Ολυμπιακός: Με προσφορά 1+1 εισιτήρια από την Vodafone πάνε να γεμίσουν το Καραϊσκάκη! (ΦΩΤΟ)

Βλέπει... τελικό Europa League ο Ολυμπιακός: Είναι μέσα στις οκτώ ομάδες χωρίς βαθμό στα ευρωπαϊκά Κύπελλα

Με προσφορά τύπου πίτσας, 1+1 εισιτήρια από την Vodafone, πάει να γεμίσει το Καραϊσκάκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός δεν βλέπεται. Στο Καραϊσκάκη τα άδεια καθίσματα είναι πολλά και η διοίκηση της ΠΑΕ σπεύδει σε προσφορές τύπου πίτσας ή αλλιώς 1+1 εισιτήρια από τη Vodafone για να γεμίσει το γήπεδο στο ντέρμπι της Δευτέρας (17/1) με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, η Vodafone, η γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, δίνει με κάθε αγορά εισιτηρίου δώρο ακόμη ένα στους φίλους της πειραϊκής ομάδας.

Πώς είναι δηλαδή οι παραγγελίες πίτσας των γνωστών αλυσίδων που σου λένε: «Αν πάρει μία σπέσιαλ, δώρο άλλη μία». Ε, κάπως έτσι και αυτό για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να γεμίσει το άντρο του επιτέλους τη φετινή σεζόν σε μία χρονιά, όπου ο κόσμος  είναι απογοητευμένος με την εικόνα της ομάδας. Μίας ομάδας που έχει αλλάξει, ήδη, τρεις προπονητές και επί της ουσίας τρεις φορές το ρόστερ από τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα και έπειτα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας μέσα από τις Thank you προσφορές στέλνει γήπεδο τους συνδρομητές της με ένα απλό μήνυμα. Με κάθε κωδικό παίρνει δώρο ένα επιπλέον εισιτήριο. Κι έτσι ο Ολυμπιακός περιμένει αρκετό κόσμο στο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δείτε τη φωτογραφία της μεγάλης προσφοράς για τους οπαδούς του Ολυμπιακού:

Ολυμπιακός: Με προσφορά 1+1 εισιτήρια από την Vodafone πάνε να γεμίσουν το Καραϊσκάκη! (ΦΩΤΟ)

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X