Σοκάρει ο Μένιος Φουρθιώτης: «Κοιμόμουν δίπλα με τον άνθρωπο που σκότωσε τη γιαγιά του και την έβαλε στο μπλέντερ» (VIDEO)

Σοκάρει ο Μένιος Φουρθιώτης: «Κοιμόμουν δίπλα με τον άνθρωπο που σκότωσε τη γιαγιά του και την έβαλε στο μπλέντερ» (VIDEO)

Σοκάρει ο Μένιος Φουρθιώτης. «Κοιμόμουν δίπλα με τον άνθρωπο που σκότωσε τη γιαγιά του και την έβαλε στο μπλέντερ», δηλώνει.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκάρει ο Μένιος Φουρθιώτης.

Στην υπόθεση των στημένων επιθέσεων στο σπίτι του καθώς και στις ημέρες που πέρασε στη φυλακή αναφέρθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κοιμόταν «δίπλα με τον άνθρωπο ο οποίος σκότωσε τη γιαγιά του και την έβαλε στο μπλέντερ» ενώ αναφερόμενος στην υπόθεση που εκδικάζεται και σήμερα αναμένεται η εισαγγελική πρόταση, τόνισε πως «από την απολογία μου τόνισα πολλές φορές, κάτι που δεν χρειάζεται κάποιος να είναι δικαστής για να δει τι συμβαίνει για το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που στήθηκε, πως όλη η δικογραφία προκύπτει από έναν αριθμό τηλεφώνου».

Και πρόσθεσε: «Έκανα ερωτήσεις αλλά απαντήσεις η έδρα δεν δίνει όταν απολογείσαι. Κατέθεσα στην Αστυνομία δύο αιτήματα για να κληθεί ο κάτοχος και χρήστης του τηλεφώνου. Για το τηλέφωνο κάποιου άλλου με προφυλάκισαν. Δεν υπήρχε κανένα άλλο στοιχείο».

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X