Σ.Φ. Άρη Ευόσμου σε Καρυπίδη: «Η ευθύνη είναι δική σου και μόνο δική σου»

Σ.Φ. Άρη Ευόσμου σε Καρυπίδη: «Η ευθύνη είναι δική σου και μόνο δική σου»
Photo Credits: INTIME

«Ροντέο» έγινε ο Άρης μετά το 2-0 της ΑΕΚ μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τους οργανωμένους να στέλνουν, πλέον, ξεκάθαρο μήνυμα σε παίκτες και Καρυπίδη.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ροντέο» έγινε ο Άρης μετά τον κυριακάτικο θρίαμβο της ΑΕΚ με 2-0 μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τους οργανωμένους να στέλνουν, πλέον, ξεκάθαρο μήνυμα σε Καρυπίδη και παίκτες.

Ξεκάθαρο μήνυμα από τους οπαδούς Άρη σε παίκτες και Θεόδωρο Καρυπίδη (σ.σ. χωρίς πάντως να κατονομάζει) μετά το 2-0 της ΑΕΚ στο «Βικελίδης»με τον Σύνδεσμο του Ευόσμου να εξαπολύει τα πυρά κατά πάντων.

Οι οπαδοί του Άρη παρουσιάζονται έτοιμοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, όπως προειδοποίησαν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Σ.Φ Άρη Ευόσμου:

«Δεν θα κάνουμε εισαγωγές με όμορφα λόγια και χαριτωμενιες, δεν το κάναμε ποτέ για αυτό και παίρναμε θέση οπότε χρειαζόταν.

Άκου λοιπόν εσύ στο τιμόνι της ΠΑΕ που έχεις αναλάβει όλους τους ρόλους της ομάδας με έναν μοναδικό τρόπο, να αναλάβεις έναν ακόμα ρόλο, να συνεφέρεις αυτό που αποκαλείς καλύτερη ομάδα της ιστορίας του συλλόγου, γιατί αυτό που βλέπουμε γέρνει σε αδιαφορία και με μαθηματική ακρίβεια σε μια αποτυχημένη χρόνια.

Η υπομονή τελείωσε, νομίζω το έχετε καταλάβει άπαντες..

Η ευθύνη είναι δική σου και μόνο δική σου, στελέχωσε την ΠΑΕ.

ΥΓ. Παίχτες του ΑΡΗ, εάν νομίζετε ότι δεν ξέρουμε τι γίνεται στη ΠΟΛΗ ΜΑΣ είστε εντελώς γελασμένοι. Αλλάξτε νοοτροπία για να μην πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X