ΑΕΚ: Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις στα φιλικά η ανδρική ομάδα βόλεϊ

ΑΕΚ: Καλές εντυπώσεις και στο φιλικό με Μίλωνα (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ έδωσε δυνατό φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην Κηφισιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας Βόλεϊ της ΑΕΚ, με δυνατά φιλικά κόντρα σε ομάδες της Volley League.

Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου υποδέχθηκε την Κηφισιά στη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ηττήθηκε με 3-2 σετ. Η «Ένωση» κατέκτησε τα δύο πρώτα σετ με 25-21, ενώ στη συνέχεια οι «μπλε» ισοφάρισαν σε 2-2 με 25-21 και 25-23. Το πέμπτο και τελευταίο σετ ολοκληρώθηκε και αυτό στους 25 πόντους μετά από συνεννόηση των δύο προπονητών, με την Κηφισιά να το κατακτά με 27-25, ενώ η ΑΕΚ έφτασε σε ματς πόιντ (25-24).

Φυσικά, το σκορ μικρή σημασία έχει, με τους «κιτρινόμαυρους» να δείχνουν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ενώ ο τεχνικός της ΑΕΚ δίνει συνεχώς χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα. Επόμενο φιλικό για την ΑΕΚ την Παρασκευή απέναντι στον Φοίνικα Σύρου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΑΕΚ – ΑΟΠ Κηφισιάς 2-3
Τα σετ: 25-21, 25-21, 21-25, 23-25, 25-27.

Για την ΑΕΚ έπαιξαν οι: Ρούσσης, Παλεντζας, Μπατατζιμ, Κονίδης, Ράμος, Μελλες, Αχιλλεόπουλος (λ), Πολυχρονιάδης (λ), Ηλιακοπουλος, Καβαρινός, Καουνης, Χαλίλης, Καμαρινόπουλος. Ο προπονητής της ΑΕΚ προφύλαξε τον Μπαρμπουνη προληπτικά λογω ενοχλήσεων.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X