Στα Χανιά ο Ίκερ Κασίγιας - Η κοινοποίησή του στο Facebook

Στα Χανιά ο Ίκερ Κασίγιας - Η κοινοποίησή του στο Facebook
Photo Credits: INTIME

Ο Ισπανός κίπερ, Ίκερ Κασίγιας ταξίδεψε στα Χανιά και κοινοποίησε την παρουσία του μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ισπανός κίπερ, Ίκερ Κασίγιας βρίσκεται στα Χανιά και κοινοποίησε την παρουσία του μέσω Facebook.

Λίγες μέρες μετά τον ντόρο που προκάλεσε η ανάρτησή του στην οποία έκανε λόγο πως είναι ομοφυλόφιλος και η επακόλουθη εξήγησή του λέγοντας πως έπεσε θύμα χάκερ, ο Ίκερ Κασίγιας αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής και μάλιστα στα Χανιά της Κρήτης!

Ο Ισπανός κίπερ, ο οποίος δέχθηκε δριμεία κριτική για το εν λόγω περιστατικό από πολλούς που δυσκολεύονται να πιστέψουν πως το post επρόκειτο για παραβίαση του λογαριασμού του, δεν φάνηκε να θορυβείται ιδιαίτερα από την αρνητική δημοσιότητα του γεγονότος και το μεσημέρι της Τρίτης ανέβασε φωτογραφία στο Facebook από τη χώρα μας και συγκεκριμένα την πόλη των Χανίων.

«Τα Χανιά. Χαρούμενη Δευτέρα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα ο πάλαι ποτέ θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας, συνεχίζοντας το μοτίβο των… χαλαρών αναρτήσεών του τα τελευταία 24ωρα.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X