Οι Ιταλοί αποθεώνουν την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: «Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι απίστευτο»

Οι Ιταλοί αποθεώνουν την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: «Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι απίστευτο»
Photo Credits: INTIME

Οι Ιταλοί αποθεώνουν εκ νέου σε δημοσίευμά τους την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο αποθεωτικό δημοσίευμα στην Ιταλία για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

«Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι απίστευτο» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα «nssmag.com/it» με τον υπότιτλο να αναφέρει πως «χτίστηκε έπειτα από 19 χρόνια αναμονής».

Το ρεπορτάζ ξεκινά με την τοποθέτηση Μελισσανίδη στα εγκαίνια που υποστήριξε πως «έμοιαζε όνειρο και έγινε πραγματικότητα». Επισημαίνεται πως η ΑΕΚ είχε παίξει για τελευταία φορά στη φυσική της έδρα στις 3 Μαΐου και τονίζεται πως τα διάφορα προβλήματα που υπήρξαν στην ανέγερση του νέου γηπέδου σχετίζονταν με τις νομικές πτυχές του έργου, οι αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής και η έλλειψη πόρων, που κατέστησαν αδύνατο το έργο.

Εν συνεχεία σημειώνεται πως «στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, οι έννοιες του ανήκειν και της ταυτότητας έχουν ακόμη βαθύτερο νόημα, ξεκινώντας από την εσωτερική επίπλωση μέχρι τη δομή που θυμίζει την Αρχαία Ελλάδα ανακαλώντας διάφορα στοιχεία., ενισχύοντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του έθνους»

Και καταλήγοντας στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται ότι «χάρη στο νέο της γήπεδο, η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ξανακάνει τα βήματά της κατακτώντας τον εθνικό τίτλο που λείπει από το 2018».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X