Δύσκολα τα πράγματα για τον Βαγγέλη στην Αγγλία: Δεν κέρδισε ούτε την Άστον Βίλα η Νότιγχαμ

Δύσκολα τα πράγματα για τον Βαγγέλη στην Αγγλία: Δεν κέρδισε ούτε την Άστον Βίλα η Νότιγχαμ
Photo Credits: INTIME

Δεν κέρδισε ούτε την Άστον Βίλα η Νότιγχαμ. Δύσκολα τα πράγματα για τον Βαγγέλη στην Αγγλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτσι όπως είναι τα πράγματα, κάθε βαθμός είναι «χρυσός». Ειδικά, για μία ομάδα που υπέστη πέντε συνεχόμενες ήττες (κάποιες εξ’ αυτών βαριές) και βρισκόταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε το 1-1 απέναντι στην Άστον Βίλα και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μάλλον ευχαριστημένη είναι.

Ο Ντένις με κοντινή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκιμπς-Γουάιτ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους (15’), οι οποίοι όμως χάρηκαν μόλις επτά λεπτά το προβάδισμα τους.

Ο γερόλυκος Άσλεϊ Γιανγκ με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε άμεσα, δημιουργώντας μια ισορροπία που δεν έσπασε ποτέ.

Στις δύο καλύτερες ευκαιρίες των δύο ομάδων με Γουάτκινς (60’) και Κουγιατέ (70’) οι δύο τερματοφύλακες έδειξαν εξαιρετικά αντανακλαστικά, διατηρώντας το 1-1.

Όσο περνούσε η ώρα τα ρίσκα άρχισαν να λιγοστεύουν με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται με τον ένα βαθμό, που πάντως βοήθησε την Νότιγχαμ Φόρεστ να προσπεράσει την Λέστερ που είναι πλέον ουραγός της Premier League.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X