ΑΕΚ: Ο Αραούχο κάνει αυτό που είχε σχεδιάσει ο Αλμέιδα

ΑΕΚ: Ο Αραούχο κάνει αυτό που είχε σχεδιάσει ο Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Στο αρχικό αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας ΑΕΚ, ο Αλμέιδα είχε σκεφτεί έναν ρόλο για τον Αραούχο όπως αυτόν που είχε στο ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γεγονός πολλάκις καταγεγραμμένο, πως ο Ματίας Αλμέιδα μελέτησε πολύ προσεκτικά έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές από το περυσινό ρόστερ της ΑΕΚ, πριν ξεκινήσει να σχεδιάζει την ομάδα της φετινής σεζόν. Σε παίκτες κομβικούς όπως ο Σέρχιο Αραούχο, η “μελέτη” ήταν ακόμα πιο προσεκτική, για λόγους ευνόητους.

Το συμπέρασμα που έβγαλε ο Αργεντινός τεχνικός για τον “Τσίνο” σε σχέση με το αγωνιστικό μοντέλο που ήθελε να εφαρμόσει, ήταν πολύ… ανατρεπτικό. “Ο Αραούχο δεν θα είναι στην κορυφή της επίθεσης” είχε ξεκαθαρίσει ο Αλμέιδα και το είχε αναλύσει με ποδοσφαιρικούς όρους.

Ο Αργεντινός τεχνικός είχε στο μυαλό του πως όταν ο Αραούχο θα έχει ελευθερία κινήσεων, με τα χαρακτηριστικά του και την αγωνιστική νοοτροπία, θα δώσει πολλά περισσότερα από τελειώματα φάσεων. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα σταματήσει να απειλεί. Αυτό σχεδίασε, αυτό συζήτηση ο Αλμέιδα σε τετ α τετ με τον “Τσίνο”, αυτό δούλεψε και στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X