Κύπελλο Ελλάδας: Την Τρίτη η κλήρωση της 5ης φάσης - Μαθαίνει τον αντίπαλό της η ΑΕΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Την Τρίτη η κλήρωση της 5ης φάσης - Μαθαίνει τον αντίπαλό της η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Την Τρίτη (11/10) θα διεξαχθεί η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Μαθαίνει τον αντίπαλο της και η ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Τρίτη (11/10) θα διεξαχθεί η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τη συμμετοχή 10 ομάδων της Super League όπου θα μάθει τον αντίπαλο της και η ΑΕΚ.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι η κλήρωση για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει την Τρίτη (11/10) στις 11:00 το πρωί. Η διαδικασία θα γίνει στις εγκαταστάσεις της ομοσπονδίας και θα προβληθεί σε Live Streaming στο κανάλι της ομοσπονδίας στο YouTube.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: “Την Τρίτη 11/10/2022 (11:00) θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2022, στην οποία θα λάβουν μέρος, για πρώτη φορά φέτος και οι ομάδες της Superleague 1 -πλην εκείνων που συμμετείχαν ή συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η κλήρωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube και από το epo.gr”.

Φιναλίστ 5ης φάσης: ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός, ΟΦΗ, Αστέρας, Βόλος, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Λαμία, Λεβαδειακός, ΑΕΛ, Βέροια, Καλλιθέα, Κηφισιά, Καλαμάτα, Παναχαϊκή, Πανσερραϊκός, Απόλλων Πόντου, Αλμωπός Αριδαίας, Άγιος Νικόλαος, Πανελευσινιακός, Απόλλων Παραλιμνίου, Ιωνικός Διαβατών.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X