Μίτσελ: «Η άμυνα θα κρίνει πόσο καλή θα είναι η ΑΕΚ φέτος»

Μίτσελ: «Η άμυνα θα κρίνει πόσο καλή θα είναι η ΑΕΚ φέτος»
Photo Credits: INTIME

Ο Ακίλ Μίτσελ μίλησε για την πρώτη νίκη της φετινής σεζόν, για την ΑΕΚ, στάθηκε στην άμυνα και τη σημασία της για τη συνολική εικόνα της ομάδας

Το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, στην Basket League, είχε την καλύτερη δυνατή εξέλιξη για την ΑΕΚ. Η Ένωση επέβαλε τον ρυθμό της, δεν έχασε τον έλεγχο σε κανένα σημείο και στο φινάλε έφτασε σε μια άνετη νίκη, δείχνοντας τη δυναμική της σε πολλά διαστήματα του αγώνα.

Οι παίκτες του Ηλία Καντζούρη «χτύπησαν» με πολλούς τρόπους την άμυνα της Καρδίτσας, με τον Ακίλ Μίτσελ να είναι ένας εκ των βασικών εκφραστών του επιθετικού παιχνιδιού της ομάδας. Δείγμα του πόσο σημαντικός είναι για τον Έλληνα προπονητή τη φετινή σεζόν.

Ο εκρηκτικός σέντερ από τον Παναμά μίλησε στο SDNA για τη νίκη, αλλά και την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι της Κυριακής, αναλύοντας τα στοιχεία που θα κάνουν καλύτερη τη φετινή ΑΕΚ.

Η νίκη στο παιχνίδι με την Kαρδίταα ήταν σημαντική από κάθε άποψη. «Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν και ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο και ακόμα μαθαίνουμε το πώς θα παίξουμε σαν ομάδα. Είναι καλό μνα παίρνουμε τέτοιες νίκες και να μαθαίνουμε το στυλ μας ως ομάδα», εξήγησε ο Μίτσελ, για να απαντήσει στο πόσο καλή μπορεί να γίνει η ΑΕΚ φέτος.

«Θα δούμε. Ακόμα θεωρώ πως έχουμε κάποια πράγματα να μάθουμε, αλλά έχουμε κάποια πολύ καλά κομμάτια σαν ομάδα. Μάθαμε πράγματα στο παιχνίδι με την Καρσίγιακα, όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι. Το πόσο καλοί μπορούμε να γίνουμε εξαρτάται από το πόσο καλοί θα είμαστε στην άμυνα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο ίδιο πλάνο και θα δούμε για τη συνέχεια».

Διαβάστε τη συνέχεια

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X