Η ΑΕΚ σκορπά χαρά και τρόμο
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος είδε την ΑΕΚ στο Χαριλάου, την χάρηκε και τα βάζει κάτω στο blog του στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που περιμέναμε. Αυτό που ήθελε ο κόσμος της. Να μπει στο Χαριλάου, να πάρει το ματς με μία εμφάνιση που θα έφερνε ενθουσιασμό, μία εβδομάδα μετά τα όσα έζησε στην «Αγιά Σοφιά». Να συνεχίσει από εκεί που το άφησε.

Και αυτό έκανε η ΑΕΚ. Οι παίκτες και ο Ματίας Αλμέιδα. Μία ΑΕΚ που μετά το 15λεπτο πήρε το «χειριστήριο» και έπαιζε… Playstation. Από τον τελευταίο στην άμυνα, μέχρι τον τελευταίο στην επίθεση, όλοι κάνουν τη δουλειά τους πάνω στο σχέδιο. Ανελέητο τρέξιμο, λυσσασμένο πρεσινγκ, αψεγάδιαστη κυκλοφορία της μπάλας, άψογο transition. Αν είχε όλο αυτό και τα γκολ που αντιστοιχούσαν, θα μιλούσαμε για μία πλήρης εμφάνιση ομάδας που είναι η καλύτερη αυτή την στιγμή στην χώρα. Δίχως υπερβολή.

Ναι, κάνει πρωταθλητισμό αυτή η ΑΕΚ

Η εμφάνιση της ΑΕΚ ήταν τέτοια που σκορπά χαρά στον κόσμο της, προκαλεί τρόμο στον αντίπαλο και βάζει στο Χαριλάου την «σφραγίδα» ότι φέτος (επιτέλους) κάνει πρωταθλητισμό. Στο blog του Σαββάτου έθεσα το ζήτημα ότι μόνο με διπλό στο Χαριλάου θα μας δείξει ότι κάνει πρωταθλητισμό η ΑΕΚ φέτος. Η απάντηση ήρθε με τον πιο ενθουσιώδη τρόπο, τον οποίο δεν τον περίμενε κανείς.

Η ΑΕΚ έχει αλλάξει εντελώς φέτος. Αγωνιστικά, ψυχολογικά, νοοτροπία, τα… πάντα της. Ακόμη και τα προβλήματα της, τις ανορθογραφίες της, έμαθε να της κρύβει με τον σωστό τρόπο. Και θα πρέπει όλα να συνεχίσει να τα βελτιώνει με τον σωστό τρόπο.

Όπως το κάνει ο Ματίας Αλμέιδα. Κάθε Κυριακή και καλύτερη η ΑΕΚ. Κάθε αγώνα και βελτιωμένη, ανεβάζει τα καλά της διαστήματα. Και βάζει τον πρωταθλητισμό στο τραπέζι (της).

Η ΑΕΚ σκορπά χαρά και τρόμο

Καταιγιστική ΑΕΚ, να την χαίρεσαι

Η ΑΕΚ (και) στο Χαριλάου «αφαίρεσε» βαρίδια από την 11άδα της που την έκαναν αργή και προβλέψιμη. Η ταχύτητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της και από εκεί ξεκινούν όλα πια. Γρήγορη σκέψη, γρήγορα πόδια. Ο Σιμάνσκι απέδειξε πως μπορεί να παίζει ένας σύγχρονος χαφ μπροστά από τους στόπερ. Μία άμυνα που δεν κινδύνεψε παρά ελάχιστα και έκανε τη δουλειά της, μαζί με τον τερματοφύλακα. Οι Πινέδα-Γκατσίνοβιτς δούλεψαν πάρα πολύ καλά και αποδεικνύουν ότι ως δίδυμο σε χώρους άξονα είναι το καλύτερο στην Ελλάδα. Ο Ελίασον ως παίκτης ουσίας κάνει όσα πρέπει και αν έπαιρνε και… καμιά πάσα στα καίρια σημεία θα είχε και 2 γκολ (από Πινέδα δις οι φάσεις). Ο Γκαρσία ως φορ σε αυτό το ματς… ταίριαζε ταμάμ και έκανε άνω-κάτω την άμυνα του Άρη, ενώ ο Αραούχο παρότι αναποτελεσματικός βοήθησε αρκετά. Και κάποια στιγμή πρέπει να ηρεμήσει όταν είναι απέναντι από την εστία, για να σκοράρει πιο εύκολα και να βοηθά περισσότερο την ομάδα του.

Η ΑΕΚ είναι καταιγιστική, η ΑΕΚ είναι πλήρης στο χορτάρι, η ΑΕΚ έχει βάσεις και αρχές. Και προσφέρει στον κόσμο της εικόνες που σπανίως έβλεπε τις τελευταίες 10ετίες. Το φοβικό στυλ παλαιότερων εποχών έπαψε. Έλαβε τέλος. Αυτή η ΑΕΚ σκορπά τρόμο. Και προκαλεί και κάτι… άλλο. Την προσμονή να έρθει το επόμενο ματς στην «Αγιά Σοφιά». Καλή… Κυριακή.

ΥΓ: Η διαιτησία είναι πρόβλημα για την ΑΕΚ και φέτος. Το λέμε από την αρχή του πρωταθλήματος. Το λέμε και τώρα. Δεν ξέρω τι… κουμάντα κάνουν στην ΠΑΕ για να προστατεύουν την ομάδα τους, αλλά αποτέλεσμα δεν υπάρχει τα τελευταία χρόνια. Και φέτος μία από τα ίδια. Είτε με Έλληνες, είτε με ξένους. Θα τα ξαναβρούμε σύντομα μπροστά μας…

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X