Σκάνδαλο: Χαριστική νίκη στον ΠΑΟ του Αλαφούζου, 1-0 με ανύπαρκτο πέναλτι τον Αστέρα Τρίπολης!

Σκάνδαλο: Χαριστική νίκη στον ΠΑΟ του Αλαφούζου, 1-0 με ανύπαρκτο πέναλτι τον Αστέρα Τρίπολης!
Photo Credits: INTIME

Σκάνδαλο στη Λεωφόρο. Χαριστική νίκη στον ΠΑΟ του Αλαφούζου, 1-0 με ανύπαρκτο πέναλτι τον Αστέρα Τρίπολης!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκάνδαλο στη Λεωφόρο. Χαριστική νίκη στον ΠΑΟ του Αλαφούζου, 1-0 με ανύπαρκτο πέναλτι τον Αστέρα Τρίπολης!

Φλύαρος ο Παναθηναϊκός

Στο α’ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος από πλευράς κατοχής, ωστόσο οι φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία αποτέλεσαν είδος προς εξαφάνιση.

Επί της ουσίας οι «πράσινοι» είχαν φλύαρη υπεροχή, κυκλοφορούσαν την μπάλα, αλλά απείλησαν μόνο μία φορά στο 33′. Ήταν η φάση που ξεκίνησε από τα πόδια του Μπερνάρ, ο Σένκεφελντ έκανε την προσπάθεια από πλάγια στη μικρή περιοχή, αλλά ο Παπαδόπουλος βρήκε την μπάλα και αυτή κατέληξε κόρνερ. Έτσι το 0-0 έμελλε να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Αν λέει κάτι, ήταν φέτος η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο στη Λεωφόρο.

Στο ίδιο σκηνικό εξελίχθηκε και το πρώτο τέταρτο της επανάληψης. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή, αλλά ελάχιστα πράγματα από πλευράς κινδύνων στην αντίπαλη εστία. Την ώρα που ο Αστέρας κρατούσε με σχετική άνεση το «μηδέν» και προσπαθούσε να φθάσει με αξιώσεις στην «πράσινη» περιοχή, όωπς συνέβη στο 50′. Ήταν η φάση, όπου ο Τιλίκα έκανε την κούρσα, έφθασε στην αντίπαλη περιοχή, σούταρε και ο Μπρινιόλι μπλόκαρε.

Ο χρόνος, πλέον, ήταν σύμμαχος του Αστέρα και αντίπαλος του Παναθηναϊκού που στο 76′ κατάφερε να κερδίσει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Άλβαρες στον Αϊτόρ μέσω VAR. Ο Σιδηρόπουλος κάλεσε τον Παπαδόπουλο να δει τη φάση και εκείνος αφού έκανε το τσεκ, έδωσε πέναλτι που δεν θα έδινε ούτε ο Γιάννης Αλαφούζος, στο οποίο ευστόχησε ο Αϊτόρ δίνοντας το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό.

Και στο 84′ όλα τελείωσαν με τον Τζούκανοβιτς να αποβάλλεται όταν ανέτρεψε τον Αϊτόρ που έφευγε σε αντεπίθεση. Κάπου εκεί όλα τελείωσαν με τον Παναθηναϊκό να παίρνει μία χαριστική νίκη.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σάντσες (75′ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Μπερνάρ, Αϊτόρ, Παλάσιος (63′ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης.
Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γκαρσία (45′ Κρέσπι), Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Στάνκο, Τιλίκα, Μπαρτόλο, Γκαρντάφσκι, Μπαράλες (60′ Μουνάφο).

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X