Ο Κλοπ στηρίζει τον Νούνιες

Ο Κλοπ στηρίζει τον Νούνιες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούργκεν Κλοπ, υποστήριξε τον Ντάρβιν Νούνιες, προτρέποντας τον διεθνή Ουρουγουανό να δείξει ψυχραιμία στις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται.

Ο 23χρονος Ουρουγουανός επιθετικός, δεν έχει την αναμενόμενη απόδοση, καθώς σε οκτώ συμμετοχές με την φανέλα της Λίβερπουλ, μετρά μόλις δύο γκολ και μία ασίστ.

Μάλιστα, έδειξε ότι δυσκολεύεται να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του, καθώς αποβλήθηκε για αντιαθλητικό κτύπημα σε αντίπαλο, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών.

«Νομίζω ότι είπε και ο ίδιος, πως νιώθει την πίεση», είπε ο Κλοπ και πρόσθεσε: «Πρέπει να ηρεμήσει. Οι κινήσεις του, είναι εξαιρετικές και αν τον βλέπατε να τελειώνει τις φάσεις στην προπόνηση, θα λέγατε… «Θεέ μου».

Αλλά στα παιχνίδια, προφανώς, βιάζεται. Πρέπει να ηρεμήσει άμεσα, για να χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητες του. Ως επιθετικός, πρέπει απλώς να το νιώσει αυτό. Μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους».

 

Γιώργος Τσακίρης - ΑΕΚ: Η περσινή χαρά, οι μεταγραφές και η κριτική
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X