Νέο άδειασμα του Σκάρπα στον Ολυμπιακό!

Νέο άδειασμα του Σκάρπα στον Ολυμπιακό!

Ο Σκάρπα, ο οποίος φερόταν να υπέγραψε στον Ολυμπιακό και θα ερχόταν τον Γενάρη, «άδειασε» εκ νέου τους Πειραιώτες.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελικά που θα αγωνίζεται από την 1η Ιανουαρίου ο Γκουστάβο Σκάρπα; Στην Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία απέσπασε την υπογραφή του ή στον Ολυμπιακό, όπως υποστηρίζουν τα ερυθρόλευκα Μέσα;

Ο Σκάρπα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βραζιλιάνικο ESPN επανέλαβε ότι δεν είχε καμία διάθεση να παίξει στον Ολυμπιακό και υπογράμμισε πως ο Αμπέλ Φερέιρα τον απέτρεψε να έρθει στην Ελλάδα!

«Είχα μία συζήτηση με τον Αμπέλ, επειδή αρχικά η πρόταση που μου έγινε ήταν να πάω στον Ολυμπιακό και να παίξω στο Champions League. Ο Ολυμπιακός όμως τελικά ούτε καν προκρίθηκε. Κάλεσα τον Αμπέλ επειδή ήθελα την βοήθεια του, ώστε να με διευκολύνει στην έξοδο μου από την ομάδα, διότι το όνειρο μου ήταν να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Το όνειρο μου δεν ήταν να παίξω στην Ελλάδα, αλλά θα μπορούσε να αποτελέσει έναν ενδιάμεσο σταθμό για να πάω σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Κι αυτός μου είπε: “Φίλε δεν πας στην Ελλάδα. Δεν είναι μέρος για σένα. Όμως, αν πας στην Αγγλία τότε μπορείς να φύγεις”.

Όταν το θέμα με την Νότιγχαμ Φόρεστ φούντωσε, πήγα ξανά να του μιλήσω. Τότε μου είπε: “Δεν μπορώ να στο αρνηθώ. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Προχώρα. Καλή τύχη”. Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα. Είναι πραγματιστής».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X