Bundesliga: Αλύγιστη η Ντόρτμουντ , «ξέρανε» την Μπάγερν

Bundesliga: Αλύγιστη η Ντόρτμουντ , «ξέρανε» την Μπάγερν
Photo Credits: INTIME

Αλύγιστη η Ντόρτμουντ, «ξέρανε» στις καθυστερήσεις την Μπάγερν!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνήθως αυτή είναι που κάνει κάτι τέτοια χουνέρια σε όλες τις γερμανικές ομάδες. Αυτή κάνει κάτι τέτοιες επιστροφές, αυτή είναι η ομάδα που μπορεί να ανατρέψει κάθε σκορ, ειδικά εντός συνόρων.

Φέτος, όμως η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι η ίδια. Προς το παρόν ψάχνεται, δεν βγάζει την ίδια ασφάλεια όπως παλιότερα.

Για 74 λεπτά το παιχνίδι πήγαινε ακριβώς όπως το είχε σχεδιάσει ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Οι Βεστφαλοί δεν είχαν κάνει φάση, δεν είχαν πατήσει την περιοχή του Νόιερ, έμοιαζαν βραχυκυκλωμένοι και ανήμποροι να φτιάξουν έστω και μία φάση.

Σε ένα μετριότατο πρώτο μέρος, με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα η Μπάγερν είχα πάρει προβάδισμα με μακρινό συρτό σουτ του Γκορέτσκα (33’) και έδειχνε να ελέγχει απόλυτα την κατάσταση.

Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη.

Ένα νέο σουτ εκτός περιοχής του Σανέ έκανε το 0-2 (53’), ενώ οι Βαυαροί είχαν ακόμα δύο κλασικές ευκαιρίες με Μανέ (50’) και Μουσιάλα (64’) να τελειώσουν το ντέρμπι, να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους.

Κι όμως, χωρίς να καταλάβει κανείς το πως, το ντέρμπι γύρισε.

Η είσοδος του Μοντέστ έδωσε όγκο και ταυτότητα στην επίθεση της Ντόρτμουντ, αφού ο Γάλλος ήταν μέσα σε κάθε τι καλό.

Από δική του ασίστ, ο Μουκοκο μείωσε σε ένα 1-2 (74’) και έγινε ο νεαρότερος σκόρερ σε ντέρμπι των δύο ομάδων, ενώ ο Μοντέστ έχασε απίθανη ευκαιρία με τσαφ σε κενή εστία στο 83ο λεπτό.

Το ντέρμπι όμως είχε πολύ ψωμί ακόμα. Ο Κομάν με επιπόλαιη ενέργεια άφησε την Μπάγερν με 10 παίκτες στο 90ό λεπτό και η πίεση με τα συνεχόμενα κόρνερ έφερε αποτέλεσμα.

Από καταπληκτική σέντρα του Σλότερμπεκ και κεφαλιά ακριβείας του Μοντέστ η Ντόρτμουντ έκανε το 2-2 στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, σε ένα γκολ που απογείωσε το γήπεδο.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X