Μαρσέιγ: «Βόμβα» στη Μασσαλία από την Αζαξιό

Μαρσέιγ: «Βόμβα» στη Μασσαλία από την Αζαξιό
Photo Credits: INTIME

Τη μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι τώρα στο γαλλικό πρωτάθλημα έκανε σήμερα (8/10) η Αζαξιό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι τώρα στο γαλλικό πρωτάθλημα έκανε σήμερα (8/10) η Αζαξιό με τη νίκη της επί της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» (2-1), στο δεύτερο χρονικά ματς της 10ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Παρότι βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν το κλείσιμο του πρώτου μέρους και στο ξεκίνημα του δεύτερου με το αυτογκόλ του Μπαλέρντι να πάρουν την τεράστια νίκη, δεύτερη στη σεζόν και αυτή εκτός έδρας.

Η Μαρσέιγ όχι μόνο έχασε την ευκαιρία να βρεθεί έστω και προσωρινά στην κορυφή, αλλά υπέστη την πρώτη εφετινή της ήττα στο πρωτάθλημα και κινδυνεύει να βρεθεί στο -5 από την Παρί Σεν Ζερμέν σε περίπτωση νίκης των «πρωτευουσιάνων» επί της Ρεμς, ενώ είναι πιθανό να πέσει από την 2η στην 4η θέση, εφόσον Λοριάν και Λανς φύγουν με «διπλά» την Κυριακή από τις έδρες των Μπρεστ και Λιλ.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X