Εθνική Παίδων: Διέλυσε με 5-0 την αντίστοιχη του Κοσόβου

Εθνική Παίδων: Διέλυσε με 5-0 την αντίστοιχη του Κοσόβου
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική Παίδων επικράτησε 5-0 της αντίστοιχης του Κοσόβου για τη δεύτερη αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου U17.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Παίδων επικράτησε 5-0 της αντίστοιχης του Κοσόβου για τη δεύτερη αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου U17, που φιλοξενείται στην πόλη Ποντούγιεβο του Κοσόβου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπήκε καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Πανικίδης υποδέχθηκε εξαιρετικά την μπάλα από το κόρνερ του Μουζακίτη και εκτέλεσε στη γωνία του Σαλιού για το 1-0.

Στη συνέχεια η «γαλανόλευκη» πίεσε και θα μπορούσε να αυξήσει το προβάδισμά της όμως το σουτ του Μουζακίτη στο 25′ πέρασε λίγο άουτ. Στο 32ό λεπτό ο Τζίμας υποδέχθηκε εξαιρετικά την βαθιά μπαλιά του Χατζόπουλου, απέφυγε δύο αντιπάλους και εκτέλεσε με το αριστερό τον Σαλιού σημειώνοντας το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμά της και στο 73′ κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη της με τον Στέφανο Τζίμα να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Μουζακίτη και να τελειώνει ιδανικά τη φάση πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ (3ο στη διοργάνωση).

Το τέταρτο γκολ σημείωσε ο Πολιτάκης με δυνατό σουτ στο 85′ μετά από κεφαλιά πάσα του Χατζηνικολάου και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Μουζακίτης στο 90ό λεπτό με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής στο παραθυράκι της εστίας του Κοσοβάρου τερματοφύλακα.

Την τελευταία αγωνιστική η Εθνική Ομάδα αντιμετωπίζει την Ιταλία (11/10/2022, 14:00).

Ελλάδα (Αλέξανδρος Αλεξιάδης): Μπέλερης, Σβίγκος, Χατζόπουλος, Πανικίδης (69΄Παναγάκος), Πολυκράτης, Ανδρικόπουλος (64′ Πολιτάκης), Καλλανχί, Μαρουτσής (79′ Αλαφάκης), Τσέλιος (69′ Χατζηνικολάου), Τζίμας (79′ Κωστούλας), Μουζακίτης.

Κόσοβο (Αρσίμ Αμπαζί): Σαλιού, Ταφάι, Κρουεζίου, Αχμέτι (79′ Καστανιέβατς), Τζασάρι, Σούπλια, Λιέσι, Χαζίρι (70΄Λιμάνι), Ζιούμπι, Λουτόλι (46΄Μουλάι), Γκασί (79′ Πλάνα).

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X