Το TMZ «λάδωσε» με 2,6 εκατ. δολάρια για να βρει το βίντεο με την μπουνιά του Γκριν στον Πουλ!

Το TMZ «λάδωσε» με 2,6 εκατ. δολάρια για να βρει το βίντεο με την μπουνιά του Γκριν στον Πουλ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λάδι και μάλιστα από τα… ακριβά!

Τεράστιο ήταν το ποσό που χρειάστηκε να εκταμιεύσει το TMZ, προκειμένου να φτάσει στα χέρια του το βίντεο με την μπουνιά του Ντρέιμοντ Γκριν στον συμπαίκτη του, Τζόρνταν Πουλ, το οποίο εν συνεχεία έδωσε στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει το «Ballsack Sports» στο twitter, το αμερικανικό δίκτυο προσέγγισε έναν εκ των ανθρώπων που χειρίζονται τα video στις προπονήσεις των Ουόριορς και… έσπασε τη σιωπή του (για την ακρίβεια, έγινε κάτοχος του «καυτού» στιγμιοτύπου) καταβάλλοντάς του το ποσό των 2, 6 εκατ. δολαρίων. Φυσικά, δεν έχει διαρρεύσει το όνομα του ανθρώπου της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο που ενέδωσε στην εν λόγω εξαγορά.

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι παρά την ύπαρξη του βίντεο (αλλά και του σάλου που προκάλεσε η διαρροή του), η αστυνομία του Σαν Φρανσκίσκο δεν πρόκειται να διεξάγει έρευνα για το συμβάν. Ως εκ τούτου, ο Γκριν δεν απειλείται με σύλληψη ή κάποια ποινή από την πλευρά της πολιτείας. Αντίθετα, δύσκολα θα αποφύγει την τιμωρία από την ομάδα του.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X