ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ ο Αουγκούστο εν όψει Λεβαδειακού

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ ο Αουγκούστο εν όψει Λεβαδειακού
Photo Credits: INTIME

Ενα ακόμη πρόβλημα προστέθηκε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ καθώς ο Ντόυγκλας Αουγκούστο τέθηκε νοκ άουτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ, για το αυριανό (9/10) παιχνίδι στη Λιβαδειά.

Εκτός έμεινε και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, που είναι τραυματίας.

Από την άλλη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει κανονικά στη διάθεσή του, τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς (ταλαιπωρήθηκε από ίωση), αλλά και τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Και τώρα Λιβαδειά. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία το Σάββατο (08.10).

Το πρόγραμμα των παικτών ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ ακολούθησε δουλεία στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες του αγώνα και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων κι έμεινε εκτός αποστολής. Ο Βραζιλιάνος έκανε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα. Οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Γιάννης Μιχαηλίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Μπράντον Τόμας έμεινε στην πισίνα και στο γυμναστήριο, ενώ υποβλήθηκε και σε θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου για την επικείμενη αναμέτρηση είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Ίνγκασον , Κάργας , Νάσμπεργκ , Τσαούσης , Βιεϊρίνια , Κούρτιτς , Σβαμπ , Ντάντας , Φιλίπε Σοάρες , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Κουαλιάτα , Α.Ζίβκοβιτς , Νάρεϊ , Ολιβέιρα , Γκορντεζιάνι»

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X