Η ΑΕΚ περιμένει από τον Αθανασιάδη να... φέρει το «Μπερναμπέου», στο Χαριλάου

Η ΑΕΚ περιμένει από τον Αθανασιάδη να... φέρει το «Μπερναμπέου», στο Χαριλάου
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Αθανσιάδης ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στη νέα του εποχή με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η στιγμή του Γιώργου Αθανασιάδη έφτασε στην ΑΕΚ αρκετά νωρίς στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ πριν λίγους μήνες επέκτεινε το συμβόλαιο του διεθνούς γκολκίπερ που κανονικά έληγε το επόμενο καλοκαίρι, μέχρι το 2025 έχοντας αποφασίσει να του δώσει… χώρο φέτος καθώς οι εμφανίσεις του με την Σερίφ Τιράσπολ -ειδικά στο Champions League- πέρυσι ήταν εντυπωσιακές.

Ο 29χρονος πορτιέρο ήταν δεδομένο από την αρχή πως θα «παλέψει» με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς για τα… βασικά γάντια της φετινής ΑΕΚ. Μέχρι στιγμής ο Αυστριακός ήταν αυτός που είχε το προβάδισμα και ως τώρα έκανε καλές εμφανίσεις με την Ένωσης.

Όπως ενημέρωσε νωρίτερα το enwsi.gr, ο Στάνκοβιτς ταλαιπωρείται από ίωση. Ετσι δεν θα ταξιδέψει καν στη Θεσσαλονίκη. Την θέση του θα πάρει στην 11άδα ο Αθανασιάδης ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αλλά δεν θα… χάσει την ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά βασικός φέτος.

Υπενθυμίζεται πως σε ένα φιλικό που έγινε κατά το διάστημα της διακοπής λόγω των εθνικών ομάδων, ο Γιώργος Αθανασιάδης έδειξε να είναι έτοιμος για την ευκαιρία του και πως κρατιέται σε καλό επίπεδο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας, έπεισε τον Ματίας Αλμέιδα στη φετινή προετοιμασία και έμεινε στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. Πλέον, έφτασε και η ευκαιρία του και μένει μόνο να την αρπάξει.

Και στην ΑΕΚ περιμένουν να φέρει τις περσινές εμφανίσεις του στο Champions League, στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη στο Χαριλάου.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Ο τίτλος και η μεγάλη εικόνα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X