Μανωλάς: Συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό και στο Κατάρ - Έκανε λάθος πάσα σε γκολ και τα «άκουσε» (VIDEO)

Μανωλάς: Συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό και στο Κατάρ - Έκανε λάθος πάσα σε γκολ και τα «άκουσε» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Μανωλάς είχε ευθύνη στο δεύτερο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του από την Αλ Τζαζίρα κι ο Μίραλεμ Πιάνιτς δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

Σ’ ένα ματς… ροντέο (στο πρώτο ημίχρονο), η Σαρζά του Κώστα Μανωλά αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αλ Τζαζίρα εκτός έδρας.

Ο Πάκο Αλκάρεθ έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ στο 14′, αλλά στο 17′ ήρθε το 1-1 και στο 28′ ο Αλί Μαμπκχούρτ έκανε το 2-1, με το γκολ να προέρχεται από λάθος πάσα του Μανωλά στο κέντρο.

Αυτό προκάλεσε το ξέσπασμα του Πιάνιτς, με τον Μανωλά στο βάθος να δείχνει να απολογείται. Πάντως, ένα λεπτό αργότερα έγινε το 2-2 και στο 38′ το 3-2. Τα πράγματα ηρέμησαν και στο 70′ ο Κάιο Λούκας με το δεύτερό του γκολ στο ματς διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X