Τσιάρτας σε Οδηγητή: «Τα 5 γήπεδα, θα έχουν και 5 Δικέφαλους που θα ενοχλούν τα αδέρφια σας τους Τούρκους»

Τσιάρτας για Χιμένεθ: «Γύρισε ο περσινός δίκαιος Πρωταθλητής στην ΑΕΚ» (VIDEO)

Νέα ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα συνεχίζοντας την ένταση που ξεκίνησε από χθες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το πλήθος σχολίων σε ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα για το ΚΚΕ, μέσω της οποιάς ζητούσε ουσιαστικά να τεθεί το κόμμα εκτός νόμου, ήρθε και η απάντηση του «Οδηγητή», η οποία εστιάζει στις… ταραγμένες σχέσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο Τσιάρτας σε ανάρτησή του στο twitter, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία από δημοσίευμα στο οποίο αναφερόταν: «Εκτός νόμου τέθηκε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας» με εκείνον να σχολιάζει: «Εδώ γιατί καθυστερούμε;».

Ο «Οδηγητής» από την πλευρά του, απάντησε υπενθυμίζοντας στον Τσιάρτα πως δεν καλέστηκε στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ: «Σκεφτήκαμε να μπούμε στον κόπο να εξηγήσουμε στον Βασίλη Τσιάρτα γιατί το σύστημα «καθυστερεί» να ξεμπερδέψει με το ΚΚΕ, αλλά επειδή δε φημίζεται για την ταχύτητά του, μέχρι να απαντήσει, θα έχουν χτιστεί άλλα 5 γήπεδα στη Φιλαδέλφεια και θα είναι πάλι ακάλεστος…».

Τώρα, ο Βασίλης Τσιάρτας επανήλθε γράφοντας στο Facebook: «Τελικά δεν έπρεπε να είναι ερώτηση αλλά απαίτηση να κλείσει η ξεπερασμένη πλέον φάμπρικα των συμμοριτών κομμουνιστών.Νιώθω περήφανος που τίμησα το εθνόσημο,σε αντίθεση με εσάς που το σιχαίνεστε.Όσο για τα 5 γήπεδα,θα έχουν κ 5 δικέφαλους αετούς που θα ενοχλούν τα αδέρφια σας τους Τούρκους… Αυτοί είστε».

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X