ΑΕΚ: Πρεμιέρα (14:00) με ΝΕ στην Πάτρα για την γυναικεία ομάδα πόλο

ΑΕΚ: Πρεμιέρα (14:00) με ΝΕ στην Πάτρα για την γυναικεία ομάδα πόλο
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ δοκιμάζεται σήμερα στην έδρα της ΝΕ Πατρών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την Πάτρα ξεκινάει φέτος τις υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει στις 14:00 την ΝΕ Πατρών στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πέπανος».

Το σύνολο του Μάρκο Μίτσιτς απαρτίζεται από πολλά νέα πρόσωπα, έχοντας κατά βάση έναν νεανικό και ταλαντούχο κορμό από αθλήτριες που θα στηρίξουν την προσπάθεια της φετινής σεζόν. Η αθλήτρια της ΑΕΚ, Αλεξάνδρα Καλαϊτζή με δηλώσεις της στο aek.gr  σχολίασε χαρακτηριστικά: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά με τον προπονητή μας εδώ και αρκετό καιρό και γινόμαστε συνεχώς καλύτερες. Είμαστε μία νέα ομάδα, με νέες παίκτριες ανάμεσα τους και εγώ και όλες έχουμε μεγάλη όρεξη και θέληση για νίκες αλλά και αυτοβελτίωση προκειμένου να πάμε όσον το δυνατόν καλύτερα. Όμως αυτό γίνεται μόνο με δουλειά και αυτό συνεχίζουμε θα συνεχίσουμε να κάνουμε. «Όσον αφορά το παιχνίδι με την ΝΕ Πατρών, γνωρίζουμε ότι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς θα πάμε εκεί και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα παλέψουμε για τη νίκη. Η ΝΕΠ έχει μία πολύ καλή έδρα και δεν πρόκειται να είναι εύκολο για κανέναν αντίπαλο, όμως εμείς θα πάμε εκεί για να παλέψουμε και να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X