Πρόβλημα στην ΑΕΚ με Στάνκοβιτς, δεν πάει Θεσσαλονίκη - Ποιά 11άδα δοκίμασε ο Αλμέιδα για Χαριλάου

Πρόβλημα στην ΑΕΚ με Στάνκοβιτς, δεν πάει Θεσσαλονίκη - Ποιά 11άδα δοκίμασε ο Αλμέιδα για Χαριλάου
Photo Credits: INTIME

Τα δεδομένα στην ΑΕΚ λίγο πριν το ματς της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη νίκη απέναντι στον Ιωνικό, η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το αυριανό (21:15) παιχνίδι με τον Άρη στο Χαριλάου, με τον Ματίας Αλμέιδα να κάνει σήμερα δοκιμή ενδεκάδας για το ματς της 7ης αγωνιστικής.

Ο Αργεντίνος τεχνικός επέμεινε στην ίδια ομάδα που αγωνίστηκε στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» κόντρα στον Ιωνικό καθώς θέλει να δώσει ρυθμό στην ομάδα και να συνεχιστεί η πολύ καλή απόδοση που είχαν την περασμένη Δευτέρα.

Η δοκιμή για το Άρης-ΑΕΚ

Χθες στα Σπάτα, θέση στο δεξί άκρο της άμυνας είχε ο Ρότα, με τον Μοχαμάντι να διατηρεί τη θέση του στα αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας βρέθηκαν οι Βίντα και Μουκουντί που τα πήγαν πολύ καλά και στο β’ ημίχρονο κόντρα στον Παναιτωλικό και απέναντι στον Ιωνικό.

Στο κέντρο ο Σιμάνσκι ήταν μπροστά από τους στόπερ με τους Ελίασον, Γκατσίνοβιτς και Πινέδα μπροστά του και του Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία δίδυμο στην επίθεση. Όσον αφορά τον Σιντιμπέ, φαίνεται ότι ο Αλμέιδα εκτιμά ότι δεν είναι 100% έτοιμος να ξεκινήσει βασικός ο Γάλλος αμυντικός.

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής είναι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο Αυστριακός πορτιέρε ταλαιπωρείται από ίωση, όπως ακόμη ένας νεαρός παίκτης της ΑΕΚ και αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής. Αποτέλεσμα να μην είναι στην αποστολή για Θεσσαλονίκη. Έτσι, την θέση του Στάνκοβιτς θα πάρει στην 11άδα ο Αθανασιάδης ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αλλά δεν θα… χάσει την ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά βασικός. Επίσης, στην αποστολή αναμένεται να μπει ο νεαρός Βασίλης Χατζηεμμανουήλ.

Δείτε πως κέρδισε η ΑΕΚ τον Ιωνικό με 4-1:

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X