ΑΕΚ: Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Κωνσταντίνο Σπανούδη - Στις 23 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας

ΑΕΚ: Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Κωνσταντίνο Σπανούδη - Στις 23 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας

Φίλοι της ΑΕΚ θα τιμήσουν τον Κωνσταντίνο Σπανούδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Κωνσταντίνο Σπανούδη θα πραγματοποιήσουν φίλοι της ΑΕΚ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας  ( Ν.Τρυπιά 45 ) στις 11 π.μ.

Η ανακοίνωση των φίλων της ΑΕΚ

Ο Κωνσταντίνος Σπανούδης ( Φανάρι 1871 – Αθήνα 1941 ),μυσταγωγός και ρομφαία του Ελληνισμού της Ανατολής, είχε αφοσιωθεί με αυταπάρνηση στην υπεράσπιση των Εθνικών Δικαίων, αλλά και στην πρωταγωνιστική ανάδειξη της ΑΕΚ κατά τη σκληρή πρώτη φάση της ενσωμάτωσης των Προσφύγων.

Vς ελάχιστη σπονδή στη βαρυσήμαντη προσφορά του, διοργανώνουμε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας  ( Ν.Τρυπιά 45 ) εκδήλωση Τιμής και Μνήμης. Θα αρχίσει στις 11 π.μ. ακριβώς και θα διαρκέσει 75 λεπτά.

Θα καλυφθεί η πολυεπίπεδη δημιουργικότητά του στην Κωνσταντινούπολη ( με εύσημα δύο απελάσεις και μία φυλάκιση ),  η συμμετοχή του στην προετοιμασία και στις εργασίες της Διάσκεψης Ειρήνης των Βερσαλλιών,αλλά και η ευκλεής δράση του στην Αθήνα μετά τη μετεγκατάσταση το 1922,ως στέλεχος προσφυγικών οργανώσεων, πρόεδρος της ΑΕΚ, αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και βουλευτής.

Προσκαλούνται στην εκδήλωση όλοι όσοι νιώθουν υπερήφανοι που η ΑΕΚ αναδεικνύει τις σταθερές ορίζουσες της ιστορικής μας συνείδησης, για να τιμήσουμε σεμνά και ουσιαστικά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Σπανούδη.

Θερμές ευχαριστίες στον κ.Γιάννη Βούρο και στον κ. Ειρηναίο Αρβανίτη για τη συμβολή τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

ΥΓ. Εκτενέστερη παρουσίαση του προγράμματος της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες.

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΕΚ

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X