Κοντά σε συμφωνία Ρεάλ Μαδρίτης και Μπέλινγκαμ

Ντόρτμουντ: Πωλείται ο Μπέλιγχαμ με 83 εκατ. λίρες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα το τελευταίο διάστημα είναι αυτό του Τζουντ Μπέλινγκαμ. Ο 19χρονος μέσος έχει απασχολήσει έντονα κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως είναι η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η τελευταία, μάλιστα, φαίνεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Άγγλο μέσο και είναι έτοιμη να δώσει το ποσό που ζητάει η Ντόρτμουντ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Marca», η Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει τον Μπέλινγκχαμ ως το τελευταίο κομμάτι του παζλ και είναι διατεθειμένη να δώσει 100 εκατ. ευρώ στον γερμανικό σύλλογο το προσεχές καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ επιθυμεί να δημιουργήσει μια μεσαία γραμμή που θα ανταποκρίνεται στα πρότυπα των Τόνι Κρόος, Λούκα Μόντριτς και Καζεμίρο.

Όπως αναφέρεται, Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ έχουν ξεκινήσει συζητήσεις εδώ και έναν χρόνο. Πλέον φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και η τελική συμφωνία είναι θέμα χρόνου.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X