Σούπερ Τσιτσιπάς πέρασε στον ημιτελικό του Astana OPEN

Σούπερ Τσιτσιπάς πέρασε στον ημιτελικό του Astana OPEN

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο εκπληκτικός Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε σε straight sets τον Χούμπερτ Χούρκατς (Νο.10) και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Astana Open (ATP 500).

Ψυχάρα και αλάνθαστος ο Νο.6 τενίστας στον κόσμο, λύγισε τον 25χρονο Πολωνό με 7-6(8), 6-3 σε 1 ώρα και 40 λεπτά, για να κλείσει μεγάλο ραντεβού με τον Αντρέι Ρούμπλεφ αύριο (8/10, 13.00) στην τετράδα της διοργάνωσης.

Σε μια «μέτρια» κατά πολλούς σεζόν, ο Στεφ θα παίξει στον ένατο φετινό του ημιτελικό και θα κυνηγήσει τον τρίτο φετινό τίτλο του. Πρέπει, βέβαια, να σπάσει την… κατάρα των τουρνουά ATP 500, καθώς δεν έχει ούτε έναν τρόπαιο και μετράει, μάλιστα, και οκτώ χαμένους τελικούς!

Κόντρα στον Χούρκατς, πάντως, πέρα από τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του, έδειξε και μεγάλη πνευματική δύναμη, αφού μπόρεσε να σβήσει πέντε σετ πόιντ του αντιπάλου του στο τάι μπρέικ και να βάλει βάσεις για τη νίκη του, ξεπερνώντας παράλληλα και την απογοήτευση από τα οκτώ χαμένα μπρέικ πόιντ!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X