Αντετοκούνμπο: «Θέλω να παίξω τουλάχιστον άλλα 10 χρόνια»

Ντουράντ για NBA2K23: «Γιατί το rating μου δεν είναι 99, αυτό καταντά αστείο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι, για τα δύο ματς των Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Ατλάντα Χοκς. Και οι συνεντεύξεις του αστέρα των πρωταθλητών του 2021 μοιάζουν ατελείωτες.

Σε αυτή που έδωσε στη γαλλική εκδοχή του BeinSports, ο Giannis ρωτήθηκε αν – μετά από τόσα χρόνια – το μπάσκετ είναι κάτι διασκεδαστικό γι’ αυτόν.

«Κάποιες μέρες ναι, άλλες όχι. Προσπαθώ να το κάνω διασκεδαστικό. Μερικές φορές το κορμί είναι τόσο πιασμένο, πονάει. Είσαι κουρασμένος, αλλά πρέπει να παίξεις. Αλλά στο τέλος της ημέρας, αυτό κάνουν οι σπουδαίοι. Δε νομίζω ότι ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Κόμπι, ο ΛεΜπρόν, ο Μάτζικ δεν ένιωθαν κούραση. Αλλά κάθε μέρα είχαν την πειθαρχία, ξυπνούσαν για να κάνουν τη δουλειά τους. Αγαπάς τη δουλειά σου, αλλά μερικές μέρες μπορεί να είσαι κουρασμένος. Μπορεί να πιω πέντε ποτήρια καφέ για να ξυπνήσω, αλλά το κάνεις. Ξέρεις ότι το αγαπάς και ξέρεις ότι αυτή ημέρα θα περάσει και η επόμενη θα είναι καλύτερη», είπε ο Αντετοκούνμπο.

Όταν ρωτήθηκε για τον στόχο των Μπακς, ο Greek Freak τόνισε πως αν ο ίδιος είναι καλά και παίζει στο επίπεδο που θέλει, τότε ο «ουρανός είναι το όριο».

Όσο για το πόσα χρόνια ακόμη θα παίξει; «Νομίζω για άλλα 10. Το λιγότερο. Θέλω να συμπληρώσω 20 χρόνια. Να δω πως θα είναι το κορμί μου. Αν δεν μπορώ, τότε θα εξαφανιστώ στο ηλιοβασίλεμα…».

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X