Μουντιάλ 2022: Η Αγγλία αντιμετωπίζει επίσημα τον πιο δύσκολο όμιλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Μουντιάλ 2022: Η Αγγλία αντιμετωπίζει επίσημα τον πιο δύσκολο όμιλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αγγλία θα πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς νίκη στους τελευταίους έξι αγώνες της και θα βρεθεί σε αυτόν που είναι επίσημα πια ο πιο δύσκολος όμιλος της διοργάνωσης.

Η τελική κατάταξη της FIFA πριν ξεκινήσει το στο Κατάρ τον επόμενο μήνα αποκαλύπτει το group Β ως τον πιο δύσκολο όσον αφορά τη μέση κατάταξη των τεσσάρων εμπλεκόμενων ομάδων.

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ παραμένει πέμπτη στον κόσμο παρά τις τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Στον όμιλό της αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ (στην 14η θέση), την Ουαλία (19η) και το Ιράν (22ο), δίνοντας μέσο όρο 15.

Η Αγγλία δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα από τα έξι παιχνίδια της στο Nations League και υποβιβάστηκε από τον κορυφαίο όμιλο. Μέχρι το 3-3 εναντίον της Γερμανίας την περασμένη εβδομάδα είχε σκοράρει μόνο ένα γκολ και αυτό ήταν πέναλτι.

Μετά το group Β, το επόμενο πιο δύσκολο, σύμφωνα με την κατάταξη, είναι ο όμιλος Ε, όπου η Ισπανία (7η) παίρνει τη Γερμανία (11η), την Ιαπωνία (24η) και την Κόστα Ρίκα (34η) – η μέση κατάταξή της είναι λίγο κάτω από το 19.

Ο πιο εύκολος όμιλος, τουλάχιστον στα χαρτιά, είναι ο Α χωρίς να συμμετέχει κανένα από τα έθνη της πρώτης δεκάδας στον κόσμο. Οι οικοδεσπότες, το Κατάρ (48η) αντιμετωπίζουν την Ολλανδία (11η), τη Σενεγάλη (18η) και τον Ισημερινό (48ος) δίνοντας μέση βαθμολογία 29,5.

Η Βραζιλία παραμένει η Νο 1 ομάδα στον κόσμο μπροστά από το Βέλγιο, τη Γαλλία και την Αργεντινή. Η Ιταλία, που απέτυχε να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ανέβηκε στην έκτη θέση χάρη στις νίκες της στο Nations League επί της Αγγλίας.

Οι περισσότεροι bookmakers αξιολογούν τη «σελεσάο» ως το φαβορί για να κερδίσει το τουρνουά, μπροστά από τη Γαλλία, ακολουθούμενη από την Αργεντινή και την Αγγλία. Εάν η Αγγλία κερδίσει τον όμιλο Β, τότε, ανάλογα με τα αποτελέσματα, θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν προημιτελικό με τη σημερινή παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία – εάν οι «Bleus» κερδίσουν έναν πιθανό αγώνα στο στάδιο των 16 εναντίον της Ολλανδίας ή της Σενεγάλης.

Θυμίζουμε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις 18 Δεκεμβρίου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X