ΑΕΚ: Δυνατό φιλικό σήμερα με την Εθνική Ανδρών

Εικόνες από το ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα δώσει σήμερα το μεσημέρι στο «Γ. Κασιμάτης» φιλικό με την Εθνική Ανδρών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ συνεχίζει την μίνι προετοιμασία της με στόχο να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν καλύτερα την διακοπή του πρωταθλήματος και να επιστρέψει πιο έτοιμη στην επανέναρξη των υποχρεώσεων της.

Στο πλαίσιο αυτό η «Ένωση» θα δώσει σήμερα ένα δυνατό φιλικό με την Εθνική Ανδρών στις 13:00 στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» . Το παιχνίδι θα αποτελέσει ένα χρήσιμο τεστ για την ΑΕΚ αλλά και μια δυνατή πρόβα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πριν από τα επίσημα παιχνίδια με Κροατία (12/10) και Ολλανδία (16/10) για τα προκριματικά του ΕURO 2024. Ο προπονητής του «Δικεφάλου», Αλέξης Αλβανός θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει τις δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα και κυρίως να δει βελτίωση σε στοιχεία που η ομάδα έδειξε αδυναμίες στα πρώτα τρία παιχνίδια. Απέναντι στην «Ένωση» θα αγωνιστούν σήμερα και οι δικοί της Κεδέρης, Λιάπης, Ηλιόπουλος, Αραμπατζής και Παπαδιονυσίου που συμμετέχουν στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας. Συγκεκριμένα οι αθλητές που κλήθηκαν στο 1ο στάδιο της προετοιμασίας είναι οι: Δομπρής, Παπαβασίλης, Πασσιάς, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Μπάγιος (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Κεδέρης, Λιάπης, Ηλιόπουλος, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Μάλλιος, Τερλέτσκι (Διομήδης Άργους), Τζηράς, Κολλύρης (ΑΣΕ Δούκα), Τόσκας (Δράμα 1986), Κωστακίδης (Αερωπός Έδεσσας), Ελευθεριάδης (ΠΑΟΚ), Μπαμπατζανίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας). Οι αθλητές που θα επιλεγούν, καθώς και οι Μπόσκος, Παπαντωνόπουλος (Αντεμάρ Λεόν- Ισπανία), Μυλωνάς (Δρέσδη- Γερμανία), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Γερμανία) και Κρητικός (Φοσκάνι 2007- Ρουμανία)θα πάρουν μέρος στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη (Σπίτι του Χάντμπολ) το διάστημα 8-10/10.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X