Ολυμπιακός: Μαρσέλο ο 37ος διαφορετικός παίκτης που αγωνίζεται φέτο

Ολυμπιακός: Μαρσέλο ο 37ος διαφορετικός παίκτης που αγωνίζεται φέτο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε 15 επίσημα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει ήδη δύο προπονητές και έχει χρησιμοποιήσει 37 διαφορετικούς παίκτες!

Αξέχαστο (με την κακή έννοια) ήταν το ντεμπούτο του Μαρσέλο με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος μπήκε ως αλλαγή στο 60ό λεπτό με το αποτέλεσμα στο 0-0 και όχι μόνο δεν έφερε την ανάσταση που περίμεναν οι οπαδοί του, αλλά ήταν ένας από τους παράγοντες που έφεραν την κατάρρευση και το τελικό 0-3.

Το θέμα όμως βρίσκεται αλλού. Ο Μαρσέλο, ο οποίος έμοιαζε εμφανώς ανέτοιμος, έγινε ο 37ος διαφορετικός ποδοσφαιριστής που χρησιμοποιεί ο Ολυμπιακός μόλις μετά από 15 επίσημα παιχνίδια μέσα στην σεζόν (6 για το πρωτάθλημα και 9 για την Ευρώπη)!

Μάλιστα το νούμερο -που ήδη είναι εξωπραγματικό- αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο, αφού δεν έχουν κάνει ακόμα ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα οι Πασχαλάκης, Σαμασεκού, Λάιντνερ, Κασάμι, ενώ δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ενεργοποιηθούν και οι Φορτούνης, Λαλά.

Αν μάλιστα τον Ιανουάριο γίνουν κι άλλες μεταγραφές, τότε δεν αποκλείεται να φτάσουμε στον αριθμό μαμούθ των 50 διαφορετικών ποδοσφαιριστών σε μία σεζόν, κάτι που δεν έχει προηγούμενο σε καμία ομάδα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο -τουλάχιστον σε προηγμένο επίπεδο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X