Τεν Χαγκ: «Το βασικό πρόβλημά μας είναι η έλλειψη έντασης»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: O Τεν Χαγκ διέψευσε για Αρναούτοβιτς - «Έχουν γραφτεί 250 ονόματα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έρικ Τεν Χαγκ είπε ότι το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η έλλειψη έντασης, αν και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ομόνοια στο Europa Leage, έφθασε στην νίκη με 3-2.

Η Γιουνάιτεντ βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο ημίχρονο, αλλά δύο τέρματα του Μάρκους Ράσφορντ και ένα του Άντονι Μαρσιάλ, ανέτρεψαν την κατάσταση στο δεύτερο 45λεπτο. Η νίκη αυτή, ήλθε τέσσερις ημέρες μετά την συντριβή από την Μάντσεστερ Σίτι με 6-3 για την Premier League.

«Πρέπει να συνεχίσουμε και κάθε φορά να μαθαίνουμε και να δίνουμε το μέγιστο, γιατί αυτήν την στιγμή, δεν είμαστε τόσο καλοί», είπε ο Τεν Χαγκ στους δημοσιογράφους και συνέχισε: «Είδαμε τι έγινε την Κυριακή και πρέπει να πάμε πολύ καλύτερα. Νομίζω ότι το κύριο πρόβλημα είναι, η ένταση. Πρέπει σε καθε παιχνίδι να έχουμε ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή ήταν η μεγάλη διαφορά μεταξύ της Σίτι με εμάς, οπότε αυτή είναι η απαίτηση από την ομάδα μας, από όλους τους παίκτες μας και πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη γι’ αυτό».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X