Ολυμπιακός: Τέσσερις συντριβές το 2022 μέσα στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός: Τέσσερις συντριβές το 2022 μέσα στο Καραϊσκάκη
Photo Credits: INTIME

Τέσσερις εντός έδρας συντριβές για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη μέσα στο 2022!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση. Δεν είναι τυχαίο, ούτε οφείλεται στους αντιπάλους. Ο Ολυμπιακός σέρνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπου έχει χάσει και την αίσθηση της πύρινης έδρας που είχε κάποτε.

Μόνο μέσα στο 2022, οι ερυθρόλευκοι έχουν γνωρίσει τέσσερις ταπεινωτικές εντός έδρας ευρωπαϊκές συντριβές με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά, ενώ δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν κανέναν αντίπαλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Την αρχή έκανε η Αταλάντα με το 0-3 την περασμένη άνοιξη, ενώ φέτος ο Ολυμπιακός έχει ηττηθεί με 0-3 από Φράιμπουργκ και Κάραμπαχ για τους ομίλους του Europa League και με 0-4 για τα προκριματικά του Champions League.

Σε αυτό το εφιαλτικό σερί έχει και δύο εντός έδρας ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1 με Απόλλωνα Λεμεσού και Σλόβαν Μπρατισλάβας), με τον κόσμο του να φεύγει και πάλι απογοητευμένος από το γήπεδο, με πολύ σκληρά συνθήματα κατά των παικτών και της διοίκησης!

Πηγή: sdna

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X