Μαρσέλο έλα, μας έχει πιέσει τρέλα: 12 σερί ματς χωρίς νίκη ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη!

Μαρσέλο έλα, μας έχει πιέσει τρέλα: 12 σερί ματς χωρίς νίκη ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη!
Photo Credits: INTIME

Δώδεκα (12) σερί ματς χωρίς νίκη ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Μαρσέλο έλα, μας έχει πιέσει τρέλα», φωνάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Λογικό ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε 12 ματς  χωρίς νίκη στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε μία ήττα στο φετινό Europa League, αυτή τη φορά από την Καραμπάχ στο Καραϊσκάκης, φτάνοντας τα 12 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη στην Ευρώπη.

Και το σερί συνεχίζεται. Ο Ολυμπιακός γνώρισε νέα ήττα αυτή τη φορά από την Καραμπάχ εντός έδρας με 3-0 (όπως και με τη Φράιμπουργκ) και έτσι η ομάδα του Μίτσελ έμεινε χωρίς ευρωπαϊκή νίκη στα 8 παιχνίδια που έχει δώσει το 2022-23.

Μάλιστα πλέον το σερί ηττών των ερυθρόλευκων έφτασε τα 12 παιχνίδια, μαζί με την περσινή χρονιά, με πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες, σε ένα αρνητικό σερί που δε λέει να σπάσει.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X