Το ΝΑΟ μας, την ΑΕΚ μας και τα μάτια μας!

Το ΝΑΟ μας, την ΑΕΚ μας και τα μάτια μας!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, εξηγεί αυτά που πρέπει να γίνουν αυτονόητα πλέον για όλους μας…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ύστερα από όλες τις στιγμές μαγείας που περάσαμε, τόσο στα εγκαίνια και στην πρεμιέρα με τον Ιωνικό, όσο και στις ενδιάμεσες μέρες, πρέπει να σταθούμε σε αυτό που μένει και στην ουσία για την ΑΕΚ, από εδώ και στο εξής. Τι μένει; Οτι η ΑΕΚ έχει πλέον το πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας, το δικό της σπίτι, που είναι παράλληλα και η πιο «καυτή» έδρα. Το κατάλαβαν οι πάντες με το… καλημέρα.

Οι νεότεροι σε ηλικία κατάλαβαν γιατί επιμέναμε οι κάπως μεγαλύτεροι για ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. Οι παίκτες της ΑΕΚ κατάλαβαν κι αυτοί τι μπορεί να σημάνει και για τους ίδιους να παίζουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους στο συγκεκριμένο γήπεδο. Και οι αντίπαλοι, αλλά κυρίως οι εχθροί της ΑΕΚ, που την είχαν… καταβρεί με την «Ενωση» να είναι μακριά από το σπίτι της, καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι τώρα πια η ΑΕΚ θα έχει την πιο«καυτή» έδρα στην Ελλάδα.

Ο πόλεμος θα ενταθεί και οι προκλήσεις θα είναι δεδομένες και συνεχείς

Τώρα, λοιπόν, που κατάλαβαν όλοι τι δεν είχε για 20 χρόνια και τι έδρα θα έχει πλέον η ΑΕΚ, πρέπει να… ξεμεθύσουμε όλοι μας από το μεθύσι της χαράς και να δούμε την επόμενημέρα για την ομάδα. Το πώς δηλαδή θα συμβάλλουμε οι πάντες στην προσπάθειά της να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Με την επιστροφή της ομάδας στο σπίτι της, κατέστη ξεκάθαρο, ότι η ΑΕΚ θα παίζει πλέον με ίσους όρους με τους ανταγωνιστές της, όσον αφορά στο θέμα της έδρας. Είναι ωστόσο δεδομένο ότι ο «πόλεμος» εναντίον της θα ενταθεί. Και μέσα στο πλαίσιο αυτού του «πολέμου» θα είναι να τιμωρηθεί η ομάδα με κεκλεισμένων των θυρών.

Είναι ξεκάθαρο ότι σε κανένα ματς πλέον, δεν θα μπορεί να γίνει αυτό το πάρτι με τα καπνογόνα, που έγινε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Και αναμενόμενο ήταν να γίνει καθώς ήταν το πρώτο ματς στην «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Opap Arena» ύστερα από δύο δεκαετίες.

Μαγική και εκκωφαντική ατμόσφαιρα χωρίς καπνογόνα

Ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΚ και δη οι οργανωμένοι, έχουν τους τρόπους για να δημιουργούν από εδώ και στο εξής, μια μαγική και εκκωφαντική ατμόσφαιρα, χωρίς την ύπαρξη καπνογόνων. Γενικότερα, πρέπει όλοι μας να αντιληφθούμε ότι έχουμε ευθύνη, τόσο για την ασφάλεια και την καθαριότητα του «Ναού» μας, όσο και για την προστασία της ομάδας μας από κάθε είδους κακοτοπιές. Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι κάθε αντίπαλος, θα έρχεται στην «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και θα επιχειρεί να προκαλέσει και να κάνει τους «Ενωσίτες» να… τσιμπήσουν σε αυτές τις προκλήσεις.

Είμαι βέβαιος ότι το οπαδικό κίνημα της ΑΕΚ θα γίνει η «ασπίδα» της ομάδας και του σπιτιού της. Από την πλευρά της η διοίκηση, οφείλει να κάνει όλα όσα πρέπει για να είναι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, σε μόνιμο sold out, με όσους έχουν αγοράσει διαρκείας, αλλά και όσους θα προμηθεύονται εισιτήριο του εκάστοτε αγώνα. Sold out γήπεδο, αλλά και με καθαρούς διαδρόμους, όπως αρμόζει σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό γήπεδο.

Η ΑΕΚ ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ για δύο ολόκληρες δεκαετίες μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Τώρα πια είναι σπίτι της, στο ομορφότερο γήπεδο του κόσμου. Κι αυτό το γήπεδο πρέπει να είναι πάντα γεμάτο και πάντα «καυτό». Θα είναι αδιανόητο να υπάρξει έστω και ένας «Ενωσίτης» που θα κάνει αυτό που θέλουν οι εχθροί της ΑΕΚ…

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X