Αλμέιδα σε παίκτες της ΑΕΚ: «Έπρεπε να μάθουμε για ποια ομάδα παίζουμε, ποιούς εκπροσωπούμε»

Αλμέιδα σε παίκτες της ΑΕΚ: «Έπρεπε να μάθουμε για ποια ομάδα παίζουμε, ποιούς εκπροσωπούμε»
Photo Credits: INTIME

Οι ατάκες του Ματίας Αλμέιδα προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα έζησε έντονα και την Παρασκευή των εγκαινίων στην Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» και την προετοιμασία για το ματς με τον Ιωνικό και τη Δευτέρα του πρώτου ματς στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Και όλες αυτές τις ημέρες ήθελε και να προετοιμάζει ψυχολογικά τους παίκτες του για ότι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την περασμένη Δευτέρα μπροστά σε 33.000 φίλους της ΑΕΚ, αλλά και να παίξουν συγκεντρωμένα εκμεταλλευόμενοι όλη αυτή τη δίψα-κάψα του λαού της ομάδας στη νέα έδρα.

Ο ίδιος ο Αλμέιδα έκανε ομιλίες στους παίκτες του, στις οποίες εν ολίγοις προετοίμαζε τους «κιτρινόμαυρους» για ότι έγινε τη Δευτέρα, αλλά παράλληλα τους καλούσε να αντιληφθούν πόσο μεγάλο είναι όλο αυτό για τον κάθε φίλο της ΑΕΚ, πόσο σημαντική είναι η στιγμή για το κλαμπ και ότι και οι ίδιοι είναι μέρος της Ιστορίας της πλέον. «Έπρεπε να μάθουμε για ποιά ομάδα παίζουμε, να μάθουμε ποιούς εκπροσωπούμε με αυτά τα χρώματα και αυτή την φανέλα. Είδατε και τους σπουδαίους παλιούς παίκτες της ΑΕΚ που έχουν φορέσει και δοξάσει αυτή την φανέλα. Είδατε πως τους αγκάλιασε ο κόσμος» είπε ο Αλμέιδα στους παίκτες του μιλώντας για «μεγάλη τιμή που είμαστε εδώ και σεβασμό για τις αρχές του συλλόγου. Πρέπει να γνωρίζουμε που παίζουμε, για ποιά ομάδα».

Αλμέιδα σε παίκτες της ΑΕΚ: «Έπρεπε να μάθουμε για ποια ομάδα παίζουμε, ποιούς εκπροσωπούμε»

Ο Αργεντίνος κόουτς θέλει οι ποδοσφαιριστές του να έρχονται κοντά στους φιλάθλους, σε όσους εκπροσωπούν το κλαμπ, διότι έτσι γνωρίζουν καλύτερα την ομάδα και σέβονται τον σύλλογο που εκπροσωπούν. Και για αυτό ήθελε πολύ η ΑΕΚ να είναι στα εγκαίνια της περασμένης Παρασκευής, αλλά και να εκμεταλλευτούν σωστά το καμίνι της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena» στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X