ΑΕΚ: Ο κίνδυνος για ντέρμπι με ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο είναι η απάντηση στο τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα

ΑΕΚ: Ο κίνδυνος για ντέρμπι με ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο είναι η απάντηση στο τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε για τα καπνογόνα στο ματς με τον Ιωνικό - Τι πρέπει να γίνει για να μην υπάρξει θέμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαρύ πρόστιμο αναμένεται να πληρώσει η ΑΕΚ για τα καπνογόνα στο ματς με τον Ιωνικό.

Ο κίνδυνος ωστόσο για τιμωρία της έδρας της ΑΕΚ παραμένει υπαρκτός, καθώς η πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε και για το ματς με τον Ιωνικό, ήταν και βάσει άρθρων που μπορούν να επιφέρουν αποκλεισμό έδρας.

Δηλαδή ήδη μπήκε η ΑΕΚ σε αυτό το πεδίο, έστω κι αν στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν δύσκολο να στοιχειοθετηθεί.

Ετσι μπορεί να τιμωρηθεί η ΑΕΚ

Ωστόσο αυτό που πρέπει να είναι ξεκάθαρο είναι πως πλέον οποιαδήποτε διακοπή αγώνα λόγω καπνογόνων, σημαίνει αποκλεισμό έδρας μέχρι και δύο αγωνιστικές. Όταν λέμε οποιαδήποτε διακοπή, μπορεί εφόσον έτσι το κρίνει ο δικαστής αυτό να γίνει και για διακοπή λίγων δευτερολέπτων.

Είναι επίσης χρήσιμο να γνωρίζουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, πως ακόμη κι αν σε όσους βρίσκονται στο γήπεδο μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει επαρκής ορατότητα ώστε να παίζεται το ματς, διακοπή μπορεί να υπάρξει και με αίτημα του διαιτητή VAR. Καθώς η ορατότητα για τις ανάγκες του VAR είναι τελείως διαφορετική υπόθεση.

Με λίγα λόγια και χωρίς καμιά διάθεση… τρομολαγνείας, επανάληψη του σκηνικού με τον Ιωνικό στο ματς με τον Ατρόμητο και μάλιστα έστω και σε πολύ μικρότερο επίπεδο από αυτό που προκάλεσε την καθυστέρηση της έναρξης (αρκεί να επιφέρει για λίγα δευτερόλεπτα αδυναμία λειτουργίας του VAR) στο προηγούμενο παιχνίδι, σημαίνει πολύ σοβαρή πιθανότητα αν όχι βεβαιότητα, για αποκλεισμό έδρας τουλάχιστον στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X