Η «Αγιά Σοφιά» μας δεν χωράει το... παραμύθι τους - Πρόστιμο 33.000 ευρώ στην ΑΕΚ για τα καπνογόνα

Η «Αγιά Σοφιά» μας δεν χωράει το... παραμύθι τους - Πρόστιμο 33.000 ευρώ στην ΑΕΚ για τα καπνογόνα
Photo Credits: INTIME

H ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο για τα καπνογόνα που άναψαν για να τιμηθούν οι νεκροί οπαδοί της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τιμωρήθηκε η ΑΕΚ για τα καπνογόνα που άναψαν στην αρχή της αναμέτρησης με τον Ιωνικό στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Οι «κιτρινόμαυροι» που τίμησαν τους νεκρούς οπαδούς τους τιμωρήθηκαν με βαρύ πρόστιμο 33.000 ευρώ.

Εξ’ αρχής υπήρχαν πιέσεις για τιμωρία της έδρας της ΑΕΚ, ωστόσο δεν έγινε κάτι τέτοιο, καθώς τηρήθηκε ο κανονισμός και τα καπνογόνα τηρήθηκαν με βαρύ πρόστιμο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση «στο β’ ημίχρονο παρατηρήθηκε να παρακολουθούν εντός περιμέτρου αγωνιστικού χώρου τον αγώνα όρθιοι φίλαθλοι χωρίς καμία ιδιότητα ή διαπίστευση και συγκεκριμένα : είκοσι (20) περίπου στη μπούκα μεταξύ των θυρών 37 και 39, έξι (6) έμπροσθεν των θυρών 25 και 27 (γωνίες κόρνερ) και επτά (7) έμπροσθεν των θυρών 17 και 19 (γωνίες κόρνερ).

Περαιτέρω, η εγκαλούμενη ισχυρίζεται ότι το άναμμα των πυρσών συνδέεται με εκφράσεις τελετουργικού και απόδοσης τιμών στους φιλάθλους της ομάδας που έφυγαν από την ζωή. Ο εν λόγω ισχυρισμός και αληθής υποτιθέμενος δεν αίρει τον τον άδικο χαρακτήρα της παράβασης και πρέπει να της αποδοθεί η προκείμενη πράξη. Τέλος, η εγκαλούμενη ισχυρίζεται αναφορικά με την τρίτη αποδιδόμενη πειθαρχική παράβαση, ότι τα άτομα που βρίσκονταν στο χώρου του γηπέδου ήταν υπάλληλοι της με διακριτικά, τα οποία είχαν εποπτικό ρόλο. Ο εν λόγω ισχυρισμός δεν αποδεικνύεται βάσιμος, καθόσον από κανένα αποδεικτικό στοιχείο δεν προέκυψε ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν ήταν οπαδοί».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X