ΑΕΚ: Συγκινητική επίσκεψη της «Βασίλισσας» στην Αγία Φωτεινή (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Συγκινητική επίσκεψη της «Βασίλισσας» στην Αγία Φωτεινή (ΦΩΤΟ)

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής πήγε αποστολή της ΚΑΕ ΑΕΚ

Μια συγκινητική επίσκεψη στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής πραγματοποίησαν μέλη της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ.

Η επίσκεψη έγινε χθες, 5 Οκτωβρίου, με την ΚΑΕ ΑΕΚ να δημοσιεύει σχετικές φωτογραφίες.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Ευλογημένη Ημέρα, η 5η Οκτωβρίου 2022, για τη «Βασίλισσα».

Η επίσκεψη των μελών της Ομάδας Μπάσκετ, στην Εκκλησιά της Σμύρνης – και εν προκειμένω στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής- συνιστά μία από τις πλέον ιστορικές στιγμές στην οκταετία Αναγέννησης της ΑΕΚ, πολλώ δεν μάλλον που αυτή πραγματοποιήθηκε στα 100χρονα από τη θλιβερή επέτειο της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Οι «κιτρινόμαυροι» αθλητές/στελέχη λίγο πριν από την προπόνηση στο Κλειστό του χιλιοτραγουδισμένου Μπουρνόβα, προσκύνησαν με συγκίνηση και κατάνυξη στον Ιερό Ναό, και δέχτηκαν τον Θείο Λόγο και τη φιλοξενία του Πανασιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου, κ. Πολύκαρπου Θεοφάνη, Ιερατικώς Προϊσταμένου της Ορθοδόξου Κοινότητος Σμύρνης.

Η οικογένεια της ΑΕΚ BC παρέδωσε φανέλα της Ομάδας μας προς τον Πανοσιολογιώτατο, προκειμένου αυτή να παραδοθεί στον οικείο Ποιμενάρχη, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σμύρνης, κ. Βαρθολομαίο, που φέρει το όνομά του, ενώ στον Αρχιμανδρίτη παρέδωσε DVD της ταινίας-έπος «1968», παραγωγής ΑΕΚ BC και Μάκη Αγγελόπουλου, η οποία «εν πολλοίς» περικλείει τις τραγικές στιγμές, που βίωσε ο Ελληνισμός, τον ξεριζωμό και την προσφυγιά των προγόνων μας από τα Ιερά Χώματα.

ΑΕΚ: Συγκινητική επίσκεψη της «Βασίλισσας» στην Αγία Φωτεινή (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Συγκινητική επίσκεψη της «Βασίλισσας» στην Αγία Φωτεινή (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Συγκινητική επίσκεψη της «Βασίλισσας» στην Αγία Φωτεινή (ΦΩΤΟ)

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X