Superleague 2: Ανεβαίνει ο Ηρακλής Λάρισας

Superleague 2: Ανεβαίνει ο Ηρακλής Λάρισας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγροτικός Αστέρας και Πανδραμαϊκός διαγκωνίζονταν για την άνοδο στη Superleague 2, ωστόσο το τελευταίο εισιτήριο θα πάει τελικά στον Ηρακλή Λάρισας.

Ανατροπή στην υπόθεση Αγροτικού Αστέρα και Πανδραμαϊκού που βρίσκονταν εν αναμονή της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (συνεδριάζει σήμερα στις 15:00 μέσω τηλεδιάσκεψης) για την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία.

Όπως αναφέρει το “dikisports.blogspot.com”, η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου στην αντιδικία Πανδραμαϊκού-Αγρ.Αστέρα κρίνεται απολύτως δεσμευτική.

Αυτό συνεπάγεται ότι η ΕΠΟ δεν μπορεί να ανεβάσει τον Αγρ.Αστέρα στη SL2 γιατί ηττήθηκε στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο.

Επιπλέον όμως δεν μπορεί να ανεβάσει ούτε τον Πανδραμαϊκό γιατί δεν αγωνίστηκε στα μπαράζ.

Οπότε το εισιτήριο για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία κερδίζει ο Ηρακλής Λάρισας που τερμάτισε τελευταίος στους αγώνες μπαράζ. Υπενθυμίζεται πως ήδη αντικαταστάθηκαν οι αποσυρθέντες Ξάνθη-Εργοτέλης από Ηλιούπολη και ΠΑΟ Ρουφ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X