Λατρεία των φίλων της ΑΕΚ για τον τεράστιο Οκόνσκι! (ΦΩΤΟ)

Λατρεία των φίλων της ΑΕΚ για τον τεράστιο Οκόνσκι! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο σπουδαίος Μίροσλαβ Οκόνσκι βρίσκεται στην Αθήνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίροσλαβ Οκόνσκι, ένας αρτίστας του ποδοσφαίρου που αγαπήθηκε όσο λίγοι φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ, όταν οδηγούσε μαεστρικά στο πρωτάθλημα του 1989, επισκέφτηκε την Αθήνα και οι φίλοι της Ένωσης δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο σπουδαίος Πολωνός, ο οποίος μίλησε και στο enwsi.gr, δέχθηκε αντιπροσωπεία φίλων της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο που διαμένει στην Αθήνα, φωτογραφήθηκε μαζί τους και μοίρασε αυτόγραφα.

Δείτε τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο Νάσος Καζατζής, αντιπρόεδρος του κλαμπ στη Μυτιλήνη:

Λατρεία των φίλων της ΑΕΚ για τον τεράστιο Οκόνσκι! (ΦΩΤΟ) Λατρεία των φίλων της ΑΕΚ για τον τεράστιο Οκόνσκι! (ΦΩΤΟ) Λατρεία των φίλων της ΑΕΚ για τον τεράστιο Οκόνσκι! (ΦΩΤΟ) Λατρεία των φίλων της ΑΕΚ για τον τεράστιο Οκόνσκι! (ΦΩΤΟ) Λατρεία των φίλων της ΑΕΚ για τον τεράστιο Οκόνσκι! (ΦΩΤΟ) Λατρεία των φίλων της ΑΕΚ για τον τεράστιο Οκόνσκι! (ΦΩΤΟ) Λατρεία των φίλων της ΑΕΚ για τον τεράστιο Οκόνσκι! (ΦΩΤΟ) Λατρεία των φίλων της ΑΕΚ για τον τεράστιο Οκόνσκι! (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X