Γερμανός τηλεσχολιαστής για Γκατσίνοβιτς: «Απαραίτητο εργαλείο για κάθε ομάδα, εξαιρετικός στην κόντρα επίθεση και το πρέσινγκ»

Γερμανός τηλεσχολιαστής για Γκατσίνοβιτς: «Απαραίτητο εργαλείο για κάθε ομάδα, εξαιρετικός στην κόντρα επίθεση και το πρέσινγκ»
Photo Credits: INTIME

Ο ειδικός σε θέματα που αφορούν την Bundesliga, Άμπελ Μέσαρος μιλάει για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα παρείχε ελευθερία κινήσεων στον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και ο Σέρβος μέσος έκανε τα πάντα στο ιστορικό πρώτο επίσημο ματς της ΑΕΚ στην «OPAP Arena» κόντρα στον Ιωνικό (4-1).

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πέτυχε τα πρώτα του δύο γκολ στην Super League, ανοίγοντας μάλιστα «λογαριασμό» στο νέο γήπεδο, αλλά το σημαντικότερο είναι πως με την ορμή του παρέσυρε και τους συμπαίκτες του, όντας μέσα σε όλες τις φάσεις.


Ο τηλεσχολιαστής του Sport TV και expert σε θέματα που αφορούν στην Bundesliga, Άμπελ Μέσαρος μίλησε στο για τον 27χρονο άσο σχετικά με την προϋπηρεσία του σε Άϊντραχτ Φρανκφούρτης και Χόφενχαϊμ.

Δείτε περισσότερα για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X