Πόσο γουστάρουμε που σκούζετε...
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για την κλάψα των ερυθρόλευκων ΜΜΕ και τον πόνο που προκάλεσε στο λιμάνι το γήπεδο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι πραγματικά απολαυστικό να τους βλέπεις πρωί, μεσημέρι και βράδυ να σκούζουν! Να γεμίζουν τη ροή των ειδήσεών τους στις ιστοσελίδες τους και τα ρεπορτάζ στις εφημερίδες τους με κείμενα για το γήπεδο της ΑΕΚ και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ποιοι; Μα φυσικά οι… υπεράνω! Οι… δεν μας βλέπουν!Οι… μετά από εμάς δεν υπάρχει κανείς γιατί είμαστε το… Κράτος!

Από τη στιγμή που επισημοποιήθηκε η επιστροφή της ΑΕΚ στα «ιερά χώματα» της Νέας Φιλαδέλφειας, δεν κάνουν άλλη δουλειά. Κλάψα, πόνος και οδυρμός! Τύφλα να έχει η Μάρθα Βούρτση. Και ειρωνεία στο φουλ. Το καλύτερο όμως είναι ότι αυτοί οι τύποι στο λιμάνι, λυπούνται γιατί είμαστε… πρόσφυγες στο γήπεδο που χάρισαν στον Μελισσανίδη!

Αν διαβάσεις προσεκτικά τα κείμενά τους, θα διαπιστώσεις ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν το ότι η ΑΕΚ έχει και πάλι ΕΔΡΑ. Και τι δεν διαβάσαμε. Ότι είναι επικίνδυνο το γήπεδο και δεν πρέπει να πάρει άδεια, ότι μας το χάρισαν, ότι πήραμε 35 εκατ. ευρώ για αυτό… Επιχειρήματα ανθρώπων που είναι ζήτημα αν έχουν βγάλει το νηπιαγωγείο.

Βεβαίως την ίδια ώρα, όλοι αυτοί οι… εξαίρετοι «συνάδελφοι» και αυτοί οι δήθεν αντικειμενικοί opinion makers ξεχνούν να μας πούνε πως χτίστηκε το προκάτ στο Φάληρο. Ξεχνούν να μας πούνε γιατί τα δάνεια παραμένουν ανεξόφλητα. Ή γιατί δεν αποδίδουν εδώ και χρόνια το 15% των εισιτηρίων τους στη ΓΓΑ. Ή τι γίνεται με το προπονητικό στη Λαχαναγορά.

Ποιοι μας κουνάνε το δάχτυλο

Μας κουνάνε το δάχτυλο ποιοι; Αυτοί που έμειναν στην ιστορία για τη… Ριζούπολη και δεν έχουν επιτρέψει να ξεκινήσουν στην ώρα τους αμέτρητα ματς λόγω των καπνογόνων. Τα καπνογόνα όμως στο πρώτο ματς της ΑΕΚ στην «Αγιά-Σοφιά/Opap Arena» τους πείραξαν. Παρότι δεν έπεσε ούτε μισό μέσα στο γήπεδο.

Μιλάνε αυτοί που κλείδωναν επίσημους άλλης ομάδας σε ασανσέρ και αργότερα ήταν υπερήφανοι για αυτό. Μιλάνε αυτοί που σε ένα σχετικά καινούριο γήπεδο υποστήριξαν ότι η πόρτα ήταν… παράλυτη. Και λένε αυτοί οι ίδιοι τύποι, ότι δεν ήταν εικόνα ποδοσφαιρικού πολιτισμού η εικόνα του β’ ημιχρόνου με τα καπνογόνα! Ρε κάντε μας τη χάρη…

Και μέσα σε όλα αυτά, έχουμε και τους άλλους. Που τους πειράζει ο Δικέφαλος αετός που είναι έξω από το γήπεδο διότι με την απειλητική του στάση, προάγει την επιθετικότητα και κινητοποιεί εθνικιστικά αντανακλαστικά και αισθήματα αλυτρωτισμού.

Ή αυτούς που τους ενοχλεί ο αετός που πετάει μέσα στο γήπεδο. Και τι δεν έχουν πει ή γράψει. Τι ότι τον αφήνουν νηστικό, τι ότι τον κακοποιούν επειδή του έβαλαν το προστατευτικό στο κεφάλι.

Φτάσαμε μάλιστα στο σημείο να διαβάσουμε ότι τα προβλήματα στο Αγία Σοφία το μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της χώρας, όλα είναι «παγωμένα» και για αυτό ούτε λίγο, ούτε πολύ φταίει το γήπεδο της ΑΕΚ. Λες και θα έπρεπε η ΑΕΚ, ή ο Μελισσανίδης να κάνει την πρόσληψη των οκτώ αναισθησιολόγων για να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των 17.

Φυσικά μέσα σε όλους αυτούς, υπάρχουν και οι άλλοι στη Θεσσαλονίκη. Οι οποίοι ενοχλήθηκαν επειδή έδειξε λέει η ΕΡΤ3 τη γιορτή και αυτό την καθιστά…αθηναϊκό κανάλι. Λες και στη Βόρεια Ελλάδα δεν υπάρχουν οπαδοί της ΑΕΚ. Λες και το συγκεκριμένο κανάλι δεν το πληρώνουν όλοι οι Έλληνες. Και οι Αθηναίοι και οι Κρητικοί και αυτοί που είναι από τις Κυκλάδες και από το Ιόνιο. Θα είναι σύμπτωση ότι ο συγκεκριμένος αρθρογράφος είναι οπαδός του πάοκ. Αλήθεια μπορεί να μας πει ο συγκεκριμένος αν τα ποσοστά που έκανε η ΕΡΤ3 στη liveμετάδοση των εγκαινίων τα έχουν ξαναδεί; Ας ψάξει λίγο…

Εκεί όμως που ξεκαρδίζεσαι στα γέλια, είναι όταν βλέπεις ρεπόρτερ και αρθρογράφους της ομάδας που εδρεύει στην Τούμπα, να βγαίνουν και να δηλώνουν «αχ τι ωραίο που είναι το γήπεδο και μπράβο στην ΑΕΚ και στο Μελισσανίδη» και είναι οι ίδιοι που πριν από μόλις μερικά χρόνια, έβγαιναν και μιλούσαν για την καταστροφή του άλσους και την τσαμπασοφιά. Μιλάμε για τυπάκους που έχουν κάνει την κωλοτούμπα επάγγελμα.

ΥΓ: Κάνουν επίθεση στην ΑΕΚ επειδή στην αρχική της ενδεκάδα στο ματς με τον Ιωνικό υπήρχε μόνο ένας Έλληνας (Ρότα). Μάλιστα. Αλήθεια μπορούν οι ίδιοι που γράφουν αυτές τις πίπες να μας πούνε στο ματς Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός πόσους Έλληνες είχε η κάθε ομάδα και με πόσους τελείωσαν το ματς; Γιατί η ΑΕΚ το ολοκλήρωσε με τέσσερις (Μάνταλος, Γαλανόπουλος και Κοσίδης). Μήπως οι ίδιοι μπορούν να μας πούνε με πόσους Έλληνες ξεκίνησε το Πάοκ – Παναθηναϊκός;Τελείωσε κάποια από τις δύο αυτές ομάδες με περισσότερους Έλληνες το παιχνίδι ή όχι; Ρε σκούξτε…

ΥΓ 2: Η διαχείριση των εγκαινίων ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό ήταν υποδειγματική από τον Ματίας Αλμέιδα. Και είμαι απόλυτα βέβαιος πως το ίδιο καλά θα διαχειριστεί σε θέμα νοοτροπίας και τον ενθουσιασμό ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

ΥΓ 3: Δεν υπάρχει και μία δημοσκόπηση ρε παιδί μου αυτές τις μέρες να μας πούνε για τον κόσμο της ΑΕΚ να κάνουμε καινούριο συκώτι από τα γέλια…

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X