Χάντμπολ: Ζαραβίνας έως το 2025 στην Εθνική Ανδρών!

Χάντμπολ: Ζαραβίνας έως το 2025 στην Εθνική Ανδρών!

Η ΟΧΕ ανακοίνωσε την πρόωρη επέκταση συμβολαίου με τον Γιώργο Ζαραβίνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών έως το 2025 θα βρίσκεται ο Γιώργος Ζαραβίνας.

Η ΟΧΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Έλληνα προπονητή παρότι το συμβόλαιο του ολοκληρωνόταν το προσεχές καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει:

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ανδρών Γιώργο Ζαραβίνα, έως τον Αύγουστο του 2025.

Το συμβόλαιο του 46χρονου τεχνικού ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο αποφασίστηκε η πρόωρη επέκταση του για δύο ακόμη χρόνια.

Πρόκειται για μία απόφαση- σταθμό στην ιστορία των ελληνικών εθνικών ομάδων χάντμπολ, καθώς για πρώτη φορά επεκτείνεται πρόωρα συμβόλαιο σε ομοσπονδιακό τεχνικό.

Η ΟΧΕ με αυτό τον τρόπο εκφράζει την εμπιστοσύνη που υπάρχει στο πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού και αναγνωρίζει την ανοδική πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, κατά τη θητεία του.

Είμαστε σίγουροι ότι με την συνέχιση της σκληρής δουλειάς η Εθνική Ανδρών θα καταφέρει τα επόμενα χρόνια να βρεθεί σε μεγάλη διοργάνωση που αποτελεί τον πρώτο ιεραρχικά στόχο και διακαή πόθο για όλο το ελληνικό χάντμπολ.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ μετά την επέκταση της συνεργασίας ο Γιώργος Ζαραβίνας τόνισε: “Είναι πολύ σημαντικό που η Ομοσπονδία προγραμματίζει ένα πιο σταθερό πλάνο συνεργασίας με τους προπονητές, αναγνωρίζει την προσπάθεια και ότι καταφέραμε η Εθνική ομάδα να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για όλους. Αυτό το κεκτημένο πρέπει να διατηρηθεί ανεξαρτήτων προσώπων στη διοίκηση, στο τεχνικό επιτελείο και στο ρόστερ. Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. της ΟΧΕ για τις προσπάθειες που κάνει να αναβαθμίσει τις Εθνικές ομάδες.
Επιβάλλεται να είμαστε όλοι ακόμα πιο συσπειρωμένοι και να δουλεύουμε με την ίδια νοοτροπία για να πάμε την Εθνική ομάδα ένα βήμα πιο μπροστά”.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X